صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

مجلس اختیار تعطیلی بی‌جهت را از دولت گرفت

کد خبر: ۲۰۹۵۰۴
| |
13708 بازدید
|
۸

 همیشه با دو روز تعطیلی انتظار می‌رود، دولت روزهای پیش یا پس از آن را تعطیل اعلام کند، اما اکنون مجلس اختیار تعطیلی بی‌جهت را از دولت گرفته است.

به گزارش خبرآنلاین نمایندگان مجلس امروز دولت را مجاز کردند تنها در شرایط وقوع حوادث غیرمترقبه یا بروز خطری که جان شهروندان را به خطر می اندازد، روزهای کاری سال را تعطیل کند.

این مصوبه مجلس مربوط در ادامه بررسی طرح بهبود مستعد فضای کسب و کار بود. ماده ۲۷ این طرح با ۱۲۷ رای موافق ۱۲ رای مخالف ۱۰ رای ممتنع به تصویب رسید.

براساس این ماده اعلام تعطیلی روزهای کاری سال توسط دولت، فقط در شرایط وقوع حوادث غیرمترقبه یا بروز خطری که جان شهروندان را به خطر اندازد مجاز است و درغیراین موارد، دولت مجاز نیست روزهای‌کاری سال را تعطیل اعلام کند. مرجع تعیین شرایط غیرمترقبه سازمان‌های تخصصی نظیر هواشناسی و محیط‌زیست، و مرجع تشخیص شرایطی که جان شهروندان را به خطر می‌اندازد، شورای تأمین استان‌ محل ایجاد اضطرار است.

پیش از این شایعاتی درباره طرح کاهش روزهای تعطیل شنیده می‌شد که علی لاریجانی با رد اخبار برخی رسانه‌ها مبنی بر تغییرات در تعطیلات رسمی کشور گفته بود: "هیچ طرحی در این مورد بویژه برای حذف تعطیلی مناسبت های مذهبی و روزهای میلاد یا وفیات ائمه اطهار علیهم السلام در دستور کار مجلس قرار ندارد."

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۰
مصوبه خوبي است امــا اي كاش پيشنهاد دولت در خصوص تعطيلي 5شنبه به عنوان روز خانواده را هم بررسي و تصويب مي كردند.براي امثال بنده و همسرم كه هردو شاغليم ، اين نعمت بزرگي است تا بيشتر در كنار فرزند خردسالمان باشيم.
پاسخ ها
سید مرتضی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۰
سعی کنید از جمعتون به اسم روزخانواده استفاده بهینه کنید
چرا روز پنجشنبه که روز کاریه ؟
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۰
حالا این تعطیلی 3روزه تهران که هوا آلوده شده رو به فکرش باشید تا بعد خدا بزرگه.زودتر بگید مردم برای مسافرتشون برنامه ریزی کنن دیر خبر بدید از مسافرت خبری نیست.
حمید
|
Uzbekistan
|
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۰
متاسفانه این تعطیلی‌ها گویی شده حق ملت ایران! در حالی دولت و ملت باید یاد بگیریم که برای این کشور باید کار کنیم. در قزاقستان و ازبکستان اگر تعطیلاتی دو روزه به تعطیلات آخر هفته متصل شود، دولت یک روز از تعطیلات آخر هفته کم می‌کنه و مردم هم هیچ مشکلی از این بابت ندارند که مثلا روز یکشنبه سر کار بیاییند به این خاطر که دو روز قبل از آن تعطیلات بوده. این چه فرهنگ تنبل پروری و بی‌برنامگی است که در ایران رایج است. کمی از ملت‌های دیگر کارهای خوب را یاد بگیریم.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...