انهدام یک کارگاه تولید "پایپ"
رييس پليس مبارزه با موادمخدر استان گيلان از شناسايي و انهدام يك كارگاه توليد آلات و ادوات مصرف شيشه در رشت خبرداد.
سرهنگ محمدحسين واثقكارگرنيا، در تشريح جزئيات اين خبر گفت: درپي اجراي طرح پاكسازي مناطقآلوده به موادمخدر ماموران پليس با تشديد اقدامات خود عليه توليد و توزيعكنندگان موادمخدر صنعتي و شيميايي، يك كارگاه توليد پايپ را در رشت منهدم كردند.
رييس پليس مبارزه با موادمخدر استان گيلان ادامه داد: در اجراي اين عمليات مقداري شيشه، هروئين، مقدار قابل توجهاي لولههاي شيشهاي كه براي توليد پايپ مورد استفاده قرار ميگيرد به همراه ابزار توليد و تعداد 100 عدد پايپ بستهبندي شده كشف و ضبط شد.
كارگرنيا با بيان اينكه متهمان قصد داشتند پايپها را به خارج از استان منتقل كنند گفت: متهمان پس از تشكيل پرونده به همراه موادمكشوفه و آلات و ادوات استعمال توليدشده تحويل محاكمقضايي شدند.
منبع: ایسنا


