صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مكارم شيرازي خواستار افزايش ارتباط رسانه ملي با بزرگان دين

کد خبر: ۲۰۷۷۵
| |
2163 بازدید

آيت‌الله مکارم شيرازي با اشاره به انعکاس گسترده اخبار مراسم آغاز سال تحصيلي حوزه‌هاي علميه از سوي صدا و سيما، از مسئولان رسانه ملي قدرداني كرد و خواستار همكاري بيشتر حوزويان در رسانه ملي شد.

آيت‌الله ناصر مکارم شيرازي، از مراجع تقليد، در گفت‌وگو با رسا، گفت: از اين‌كه رسانه ملي براي نخستين بار به صورت گسترده به پوشش اخبار آغاز سال تحصيلي جديد در حوزه‌هاي علميه پرداخت، بسيار خوشبختيم.

وي تصريح کرد: اميدواريم در آينده با توجه به نقش مهم حوزه در دين و دنياي مردم، از سوي رسانه ملي توجه بيشتري به حوزه و مسائل حوزوي داده شود.

اين مرجع تقليد تأکيد کرد: حوزه علميه در نظام، امنيت، جنگ و صلح نقش بسزايي دارد و هر چه به حوزه‌هاي علميه، توجه و اهميت داده شود در حقيقت به مسائل مهم کشور و نظام اهميت داده شده است و اين موجب سربلندي کشور خواهد شد.

وي يادآور شد: پيشنهاد مي‌کنم در سال، روز يا هفته‌اي به نام حوزه ناميده شود تا رسانه‌ها و مردم، با حوزويان بيشتر آشنا شوند و مراکز حوزوي را از نزديک مشاهد کنند.

آيت‌الله مکارم شيرازي خاطر نشان کرد: بسياري از مراکز علمي و پژوهشي حوزه در شهر مقدس قم فعال هستند که رسانه مي‌توانند ارتباط خود را با اين مراکز افزايش دهند و آنها را به مردم و جامعه معرفي کنند.

وي اظهارداشت: رسانه‌ها با بزرگان دين ارتباط بيشتري برقرار کنند و براي شناساندن آنها مي‌توانند گفت‌وگوهايي با اينگونه شخصيت‌هاي ديني داشته باشند تا مردم شناختشان نسبت به بزرگان حوزه افزايش يابد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟