صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رقابت‌هاي سياسي نبايد به وحدت كلمه آسيب برساند

حسن غفوري‌فرد
کد خبر: ۲۰۶۴۳۴
| |
2000 بازدید
حسن غفوري‌فرد اظهار كرد: قيام حماسي حضرت امام حسين (ع) درس بزرگي براي همه آزاديخواهان جهان در همه نسل‌ها و عصرها است و نقش اين قيام را مي‌توان در تمامي قيام‌هاي آزاديخواهانه بعد از عاشورا به وضوح مشاهده كرد.

به گزارش ايسنا، نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در نطق ميان دستور خود در جلسه امروز (يكشنبه) مجلس، خاطر نشان كرد: قيام مردم ايران كه با راهپيمايي تاسوعا و عاشوراي حسيني در سال 57 به اوج رسيد نمونه‌اي از بيداري و شكوه حاصله از قيام آزاديخواهانه‌ي عاشورا بود و بيداري‌هاي امروز اسلامي منطقه نيز نشات گرفته از انقلاب اسلامي است و پيام عاشورا اين است.

وي گفت: به همين علت است كه خشم و كينه استكبار جهاني بيش از هر چيز متوجه كانون اصلي اين انقلاب‌ها يعني ايران اسلامي است.

وي افزود: توطئه‌هاي هر روزه مانند تحريم‌هاي بي‌اثر، سنگ‌اندازي بر سر مسير هسته‌اي شدن انقلاب اسلامي و تحريم‌هاي شخصيت‌هاي موثر انقلاب و همچنين صدور قطعنامه‌هاي ضدانساني به بهانه حقوق بشر همه و همه در جهت خاموش كردن شعله هدايت انقلاب اسلامي است، اما اين شعله هر روز نمايان‌تر مي‌شود.

وي تصريح كرد: اعتبار علمي، توليد علم و رشد هسته‌يي ، خودكفايي نظامي و پيشرفت نانوتكنولوژي در شرايطي است كه دشمن خيال واهي تحريم‌هاي فلج كننده را در سر مي‌پروراند و جهانيان مي‌دانند، ايران الهام‌بخش تحولات جهاني است و نظريه مردم‌سالاري ديني آرام آرام در سطح جهان گسترش مي‌يابد و هيچ كدام از توطئه‌هاي دشمنان خللي در مسير انقلاب ايجاد نخواهد كرد.

غفوري‌فرد خاطر نشان كرد: آمريكا و اروپا نيز مانند بسياري از كشورها دچار زلزله سياسي شده‌اند و همه شعارهاي ارزشي و ضدنظام سرمايه‌داري را با الهام‌گيري از انقلاب اسلامي ايران سر مي‌دهند و البته مواضع انقلابي مجلس نيز كه هميشه در جهت نگرش انقلابي رهبري و مردم بوده است عامل موثري در تقويت حركت‌هاي انقلابي جمهوري اسلامي بوده است.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي، با اشاره به انتخابات آتي مجلس اظهار كرد: انتخابات مجلس نهم در راه است مجلسي كه با راي مردم تشكيل خواهد شد و به فرموده حضرت امام هميشه در راس امور خواهد بود، مجلسي در خط رهبري و انقلاب.

وي تاكيد كرد: رقابت‌هاي سياسي نبايد به وحدت كلمه آسيب برساند و منافع ملي بالاتر از رقابت‌هاي سياسي است، وحدت، احترام، كرامت انساني و حفظ شان انقلاب و همچنين حضور حداكثري مردم در انتخابات يك اصل است و مردم مسلمان ايران طالب مجلسي هستند در خط امام و رهبري و نه مجلسي كه صحنه جنگ و نزاع و حرمت‌شكني باشد.

غفوري‌فرد افزود: آناني كه بر انديشه شكست مجلس هستند، بدانند راه آنان با راه مردم جداست و مردم خواهان اعتدال هستند و نه تندروي و هنجارشكني.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي خاطر نشان كرد: اصولگرايان در تدارك حركت سريع اصولگرايي هستند و قصد دارند با ساختارسازي تشكيلاتي به تدوين برنامه‌هاي اساسي براي پاسخگويي به مطالبات برحق مردم گام بردارند و اشتغال، مسكن، بيمه عمومي، امنيت شغلي، بهبود وضع معيشت، حقوق مساوي در برابر قانون و مقابله با فقر، فساد و تبعيض كه از رهنمودهاي رهبري بوده است از اولويت‌هاي اصلي آنان است.

وي ادامه داد: رسيدگي به طبقه محروم، تحقق فرهنگ اسلامي، حفظ حرمت ايثارگران و بهبود وضع بهداشت و معيشت بايد در اولويت نمايندگان در مجلس آينده باشد.

وي در پايان با اشاره به سند چشم‌انداز 20 ساله نظام اسلامي گفت: اين سند پراهميت‌ترين سند توسعه كشور و بالاترين مرجع تصميم‌سازي در كشور است كه بايد براي پاسخ به مطالبه رهبري براي تحقق آن، همه امكانات را بسيج كرد و در جهت قدرتمندتر كردن انقلاب و نظام گام برداشت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار