صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

طلاق زن به خاطر آرایش زیاد

یک کارگر ساختمانی هستم و سعی می‌کنم با کار فراوان مخارج خانواده‌ام را تامین کنم اما زنم با خریدن لباس‌های گران قیمت و به قول خودش مد روز و آرایش‌های اعیانی قدرت زندگی كردن را از من گرفته است
کد خبر: ۲۰۵۱۴۴
| |
5402 بازدید
|
۵

مردی ۳۵ ساله که قیافه‌ی شکسته‌اش بیش از این را نشان می‌داد و شاید ۵۵ ساله‌اش می‌نمود وارد دادگاه خانواده شد. او درخواست طلاق همسری را داشت كه به گفته‌ی خودش با ولخرجی‌های فراوان زندگی را بر او دشوار كرده است.

اطراف این مرد را در حین ورود به دادگاه افراد زیادی گرفته بودند که صدای یکی از آنها از همه واضح‌تر به گوش می‌رسید:« پسرم! اصرار خودت باعث سر گرفتن این وصلت بود و گرنه نه تنها اعتقادات ما و آنها با هم متفاوت بود بلکه از نظر مالی هم متفاوت بودیم و چنین روزی را پیش بینی می‌کردم».

مرد که با صحبت‌های مادر پیرش گویا غم‌های روزگار بر سرش فرو می‌ریزند در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر دلیل حضورش در دادگاه خانواده گفت: بیش از ۵ سال از از زندگی مشترک با همسرم می‌گذرد، روز اول که به خواستگاری‌اش رفتم به زنم گفتم که حجاب برایم خیلی مهم است و او قبول کرد اما بعد از مدتی زنم با نوع لباس پوشیدن و آرایش کردنش خود را به اوج بی‌حجابی رساند و برای من دیگر پیش اقوام و خویشان آبروی نگذاشت.

وی ادامه داد: هرچه سعی کردم او را نصیحت کنم گوش نکرد من هم تصمیم به طلاق گرفتم تا از این زندگی فلاکت بار خودم را نجات دهم.
 
این مرد افزود: یک کارگر ساختمانی هستم و سعی می‌کنم با کار فراوان مخارج خانواده‌ام را تامین کنم اما زنم با خریدن لباس‌های گران قیمت و به قول خودش مد روز و آرایش‌های اعیانی قدرت زندگی كردن را از من گرفته است. بار‌ها شده برای امیال و خواسته‌هایش۵۰ هزار تومان ـ که حاصل سه یا چهار روز کار ساختمانی با دست‌های ترک خورده است ـ را بابت آرایش كردن او پرداخت کنم. این وضعیت برای من غیرقابل تحمل است.

این مرد كه خدا را شکر می‌کند هنوز بچه‌دار نشده است، گفت: با خیال راحت می‌توانم از او جدا شوم.

مرد در حین صحبت از جایش بلند می‌شود و دیگر توضیحی نمی‌دهد. شاید او می‌رود تا با دست های ترک خورده‌اش باردیگر پای سندی را امضاء کند که ۵ سال پیش با وجود مخالفت خانواده برای شروع یك زندگی آن را امضاء كرده بود.

منبع: ایسنا

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Thailand
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۸/۳۰
یه داستان دروغین
مينا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۳۰
اين هم يه نمونه ديگه از اردواج بي فكر است ازدواجي كه بر هيچ نبيان نهاده مي شود خانواده هايي كه از هيچ نظر هم سطح يكديگر نيستندو...
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟