صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حضور پلیس انگلیس در ماجرای تری و فردیناند

اتهام نژادپرستی به کاپیتان چلسی

پلیس انگلیس در ماجرای اتهام نژادپرستی به کاپیتان چلسی علیه بازیکن تیم کوئینز‌پارک‌رنجرز مداخله می کند.
کد خبر: ۲۰۱۶۴۶
| |
1618 بازدید
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از بلفاست نیوز ۱۱ روز پس از بازی تیم‌های چلسی و کوئینز‌پارک‌رنجرز که گفته شد جان تری به آنتوان فردیناند دشنام‌های نژاد پرستانه داده است، پلیس این کشور انگلیس روز گذشته در این ماجرا با بازپرسی به طور جدی مداخله کرد. این سازمان یک هفته تمام به تحقیقات اولیه دراین مورد پرداخت تا این که شب گذشته اقدام به تحقیق از برخی با طرح سئوال کرد.

یک مقام پلیس در این باره گفت: به اداره پلیس در تاریخ ۲۳ اکتبر گزارش شد حرف‌های نژاد‌پرستانه توسط کاپیتان چلسی به بازیکن رنجرزی  ها زده شده است. اکنون این موضوع در اولویت کاری افسران منطقه فولام و هامراسمیت است.
در این ارتباط گفته شد روز دوشنبه ‌آنتوان فردیناند که برادر کوچکتر ریو فردیناند ( بازیکن منچستریونایتد) است، شکایتی را تسلیم اتحادیه فوتبال انگلیس کرده است. وی از این رفتار بازیکن خط دفاع چلسی ابراز ناراحتی و شکایت کرده و آن را غیرقابل تحمل خوانده است.

با ورود پلیس به این ماجرا به نظر می‌رسد ماجرا ملی پوش چلسی وارد فاز تازه ‌ای شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟