صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ایده خطرناک سفیر انگلیس برای افغانستان

در این دیدار سفیر انگلیس در رابطه با وضعیت افغانستان می گوید: وضعیت فعلی در افغانستان بد، و اوضاع امنیتی رو به وخامت است و مقوله فساد نیز از همین موضوع پیروی می کند و تمامی اعتمادها به دولت از دست رفته است.
کد خبر: ۲۰۱۴۱
| |
6190 بازدید

سفیر انگلیس در افغانستان در اظهاراتی محرمانه که محتوای آن به بیرون درز کرده، اعلام نموده است که تنها راه برای آرامش در افغانستان پذیرش یک دیکتابور قابل قبول است.

به گزارش خبرگزاری مهر، هفته نامه فرانسوی "کانار آنشنه" نسخه ای از یک سند اظهارات محرمانه "ژان فرانسیس فیتو" دیپلمات فرانسوی به دست آورده که وی گزارشی را از دیدار خود با "سر شرارد کوپر کولز" سفیر انگلیس در افغانستان ارائه می دهد.

در این دیدار سفیر انگلیس در رابطه با وضعیت افغانستان می گوید: وضعیت فعلی در افغانستان بد، و اوضاع امنیتی رو به وخامت است و مقوله فساد نیز از همین موضوع پیروی می کند و تمامی اعتمادها به دولت از دست رفته است.

سفیر انگلیس همچنین در این گزارش افزایش نیروهای ناتو را بی تاثیر می داند و می گوید: این مسئله نتیجه ای عکس خواهد داشت، حضور نظامی نه راه حل مسئله، بلکه بخشی از مشکل بشمار می رود و افزایش نیروها ما را به عنوان یک نیروی اشغالگر نشان خواهد داد.

سر کوپر کولز همچنین اعتقاد دارد که تنها شیوه حفظ کنترل بر افغانستان در دهه آینده قبول یک دیکتاتور قابل پذیرش خواهد بود و به عقیده وی کشورهای عضو ناتو باید افکار عمومی را برای پذیرش این مسئله آماده سازند.

گرچه مقام های فرانسوی به شدت از انتظار این اخبار در رسانه ها ابراز تاسف کردند، اما مقام های وزارت خارجه انگلیس عنوان می کنند که این موارد بیانگر دیدگاه سفیر این کشور نیست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟