شیطان در ملا عام شلاق خورد
در پي كسب خبري از منابع اطلاعاتي مبني بر فعاليت فردي معروف به «شيطان» در امر تهيه و توزيع گسترده موادمخدر صنعتي در سطح شهرستان فريدونمنار، بررسي موضوع در دستور كار ماموران پليس اطلاعات و امنيت عمومي اين شهرستان قرار گرفت.
کد خبر: ۲۰۰۴۵۵
| | 3468 بازدید
ماموران پليس اطلاعات و امنيت عمومي شهرستان فريدونكنار، عامل افيوني معروف به «شيطان» را دستگير كردند.
به گزارش ایسنا، در پي كسب خبري از منابع اطلاعاتي مبني بر فعاليت فردي معروف به «شيطان» در امر تهيه و توزيع گسترده موادمخدر صنعتي در سطح شهرستان فريدونمنار، بررسي موضوع در دستور كار ماموران پليس اطلاعات و امنيت عمومي اين شهرستان قرار گرفت.
در ادامه تحقيقات پليس، ماموران پس از انجام كار اطلاعاتي و شناسايي متهم، پس از هماهنگي با مراجعقضائي وي را در مخفيگاهش دستگير و در بازرسي از محل مقاديري موادمخدرصنعتي از نوع شيشه را كشف و ضبط كردند.
بنابر اعلام فرماندهي انتظامي استان مازندران، متهم كه داراي سوابق كيفري نيز بوده پس از سير مراحل قانوني به شلاق در ملاء عام محكوم و حكم صادره با اتخاذ تدابير انتظامي اجرا شد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


