صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پاکستان موشک رادارگریز آزمایش کرد

ارتش پاکستان برد موشک " هاتف هفت" را هفتصد کیلومتر اعلام کرد که از قابلیت پرواز در ارتفاع پایین ، گریز از تجهیزات راداری ، مانور دهی و دقت بالا برخوردار است.
کد خبر: ۲۰۰۳۱۳
| |
5405 بازدید

پاکستان امروز یک فروند موشک کروز رادارگریز را که از قابلیت حمل کلاهک هسته ای برخوردار است با موفقیت آزمایش کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه ، ارتش پاکستان برد موشک " هاتف هفت" را هفتصد کیلومتر اعلام کرد که از قابلیت پرواز در ارتفاع پایین ، گریز از تجهیزات راداری ، مانور دهی و دقت بالا برخوردار است.

ارتش پاکستان اعلام کرد این موشک از موشک اندازی پرتاب شده است که هدفگیری و دقت پرتاب موشک های هسته ای و معمولی را چند برابر می کند.

هند و پاکستان که سه بار با یکدیگر درگیر جنگ شده اند از زمان اعلام دستیابی به توانایی تسلیحات هسته ای در سال هزار و نهصد و نود و هشت به طور متداول اقدام به آزمایش موشکی می کنند.

دو کشور سال دو هزار و دو بر سر منطقه کشمیر در آستانه جنگ هسته ای قرار داشتند اما روند صلح میان دوطرف که پس از حملات سال دو هزار و هشت در بمبئی به حال تعلیق درآمده بود بار دیگر ازسرگرفته شد.
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟