میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مرگ 2 دانش‌آموز چابهاری در آتش‌سوزی

یک مقام مسئول در آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان از آتش سوزی در خوابگاه دانش آموزی دبیرستانی در چابهار خبر داد و گفت: بر اثر بروز این واقعه دو دانش آموز کشته و سه نفر مجروح و به بیمارستانی در زاهدان منتقل شدند
کد خبر: ۲۰۰۰۳۳
| |
5662 بازدید
محمد جهانشاهی در گفتگو با مهر با اعلام این خبر افزود: این واقعه بر اثر اتصال سیم های برق حوالی صبح امروز در خوابگاه دبیرستان وابسته به دانشگاه بین المللی علوم دریانوردی چابهار رخ داده که طی آن دو دانش آموز به نامهای "قاسم حیرتی" و "قنبر قریب" جان باختند.

وی ادامه داد: همچنین سه دانش آموز دیگر به نامهای "برهان الدین بلیده" ، "فرشید درزاده" و "جمال رئیسی" نیز دچار سوختگی شدید شده که هر سه نفر با اولین پرواز راهی یکی از بیمارستانهای مرکز استان در زاهدان شدند.

حدود 300 نفر دانش آموز خوابگاه دبیرستان پسرانه دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در گروههای پنج نفره جانمایی و اسکان یافته اند.

سال گذشته در پاییز نیز وقوع آتش‌سوزی در مدرسه شبانه‌روزی چاه‌رحمان واقع در بخش نصرت‌آباد در سیستان و بلوچستان منجر به کشته‌شدن یک دانش‌آموز شد که هنوز مقصران این حادثه شناسایی و حکم آنها از سوی مراجع قضایی اعلام نشده است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات