صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

در زاینده‌رود توپ‌بازی می‌کنند

حسن کامران
کد خبر: ۱۹۹۹۷۷
| |
2885 بازدید
نماینده مردم اصفهان گفت: نباید در مورد اختلاس اخیر و احضار برخی افراد به دادستان فشار بیاوریم.

به گزارش فارس، حسن کامران نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی امروز چهارشنبه طی نطق میان دستور در صحن علنی مجلس اظهار داشت: بنده یک روز در جلسه سالمندان در اصفهان شرکت کردم و وقتی ساعت 12:30 شد ناهاری برای صرف کردن وجود نداشت؛ یک نفر یادداشتی به من داد که در آن نوشته بود آیا می‌شد که از این 3 هزار میلیارد تومان برای ما ناهار تهیه کنند.

وی با بیان اینکه موضوع فساد مالی اخیر در کشور فرارگیر شده است، افزود: بررسی این موضوع به یک روحانی سفت و سخت به نام آقای محسنی‌اژه‌ای سپرده شده است و باید دقت کنیم که به وی فشار نیاوریم چرا که اگر به آقای اژه‌ای فشار بیاوریم بودار است.

کامران با بیان اینکه باید دادستان را آزاد بگذاریم تا هر کسی را که احضار کند ادامه داد: بنده عضو غیر دائم کمیسیون اصل 90 هستم و گزارشی در این کمیسون تهیه شده است که یکشنبه در مجلس قرائت می‌شود.

نماینده اصفهان گفت: با توجه به اینکه گزارش کمیسیون اصل 90 وجود دارد ما باید از اقداماتی که موجب التهاب سیاسی می‌شود پرهیز کنیم و از سوی دیگر هم باید انتصابات‌مان را در این زمینه اصلاح کنیم و رفیق بازی و باند بازی را کنار بگذاریم.

وی تصریح کرد: ما باید اجازه دهیم که قوه قضائیه در مورد پرونده فساد مالی تصمیم گیری کند و به این قوه هم کمک کنیم؛ البته سه قوه با قوت و همت به دنبال پیگیری این موضوع هستند.

کامران به موضوع خشکسالی شهر اصفهان نیز اشاره کرد و گفت: 4 سال است که کشاورزان اصفهان روزگارشان سیاه شده است و در این 4 سال در رودخانه زاینده رود توپ بازی می‌کنند.

نماینده اصفهان افزود: متاسفانه نه مشکل بیمه کشاورزان و نه مشکل استمهال وام‌های آنها مرتفع نشده و شاهدیم کشاوزان در میدان‌های اصفهان می‌ایستند تا کارگری کنند.

کامران در بخش دیگر از سخنانش به موضوع تونس اشاره کرد و اظهار داشت: بنده به عنوان مسئول گروه پارلمانی تونس به مردم این کشور تبریک می‌گویم.

وی افزود: در حال حاضر که ایران به الگو در کشور اسلامی تبدیل شده ما باید رفتار و کردارمان طوری باشد که خروجی آن چیزی جز وحدت نباشد و اگر خروجی رفتار ما تفرقه آمیز باشد در واقع ظلم به مردم و رهبری و اسلام انجام داده‌ایم.

کامران در پایان سخنانش برای وزیر خارجه مالدیو که نامش هم شهید است ابراز تاسف کرد و گفت: متاسفانه این فرد گزارش هایی را می‌دهد که فقط به نفع آمریکایی‌‌ها است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟