صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

كمك 200 ميليوني به شياد به ظاهر خيّر!

من كاسبم و وضع مالي نسبتا خوبي دارم. چند وقت پيش مردي پيش من آمد و تحت عنوان كمك به فقرا از من خواست در خريد حواله غذا براي اين اقشار او را ياري كنم. من هم بعد ازاينكه اين فرد خود را عضو هيات امناي مسجد پرند معرفي كرد مقدار قال توجهي پول به وي داده و حواله‌اي هم از او بابت اين كمك دريافت كردم اما چند روز بعد وقتي با يكي از همكاران خود در اين‌باره صحبت مي‌كردم با بررسي حواله فوق فهميدم اصلا چنين كمك خيريه‌اي در كار نبوده است.
کد خبر: ۱۹۹۸۴۸
| |
4771 بازدید
تهران امروز: عضو هيات امناي مسجد كه براي كمك به امور خيريه به در خانه مردم رفته و از آنها ميليون‌ها تومان پول گرفته بود كلاهبردار از كار درآمد.

چندي پيش پليس رباط كريم با شكايات عده‌اي از شهروندان نسبتا متولي قرار گرفت كه از مردي با قيافه‌اي موجه كه در خانه يا مغازه آنها آمده و با معرفي خود به عنوان كارمند يكي از ادارات دولتي و عوض هيات امان مسجد شهر پرند از آنها تقاضاي كمك براي مستضعفين كرده بود شكايت كردند.

يكي از شاكيان به پليس گفت: من كاسبم و وضع مالي نسبتا خوبي دارم. چند وقت پيش مردي پيش من آمد و تحت عنوان كمك به فقرا از من خواست در خريد حواله غذا براي اين اقشار او را ياري كنم. من هم بعد ازاينكه اين فرد خود را عضو هيات امناي مسجد پرند معرفي كرد مقدار قال توجهي پول به وي داده و حواله‌اي هم از او بابت اين كمك دريافت كردم اما چند روز بعد وقتي با يكي از همكاران خود در اين‌باره صحبت مي‌كردم با بررسي حواله فوق فهميدم اصلا چنين كمك خيريه‌اي در كار نبوده است.

به دستور سرهنگ حسن آبادي فرمانده انتظامي رباط كريم دستگيري اين مرد در دستور قرار گرفت و ماموران متهم را شناسايي و دستگير كردند. مرد دستگير شده با اعتراف به جعل عنوان و اغفال شهروندان با استفاده از احساسات انسان دوستانه آنها اقرار كرد تا كنون 200 ميليون تومان از اهالي رباط كريم تحت اين عنوان دريافت كرده است. تلاش براي بررسي ديگر جرايم احتمالي مرد شياد ادامه دارد.
تور کیش
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات