صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس:

به آموزش نگاه سيستمي نداريم

يكي از مشكلات اصلي نظام آموزش كشور اين است كه آموزش را نظام مند و سيستمي نمي بينيم
کد خبر: ۱۹۹۳۲۷
| |
2973 بازدید
دكتر طيبه صفايي، عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس، در گفتگو با دبيرخانه همايش آموزش در ايران 1404، ضمن بيان اين مطلب افزود: «نبود يك مديريت سيستمي جامع باعث شده كه به اين حوزه نگاه جزيره اي داشته باشيم.» رييس فراكسيون زنان مجلس تأكيد كرد: «بايد نظام آموزش را متشكل از جامعه و سطوح مختلف آموزش، يعني آموزش و پرورش، آموزش عالي و ... دانست و توجه داشت كه اين اجزا درهم تنيده و پيوسته هستند.»

وي ضمن بيان برخي چالش ها و مشكلات حوزة آموزش و پرورش، تصريح كرد: «نبود چنين نگاهي باعث شده كه خروجي آموزش و پرورش نتواند ورودي مناسبي براي آموزش عالي كشور باشد؛ از سوي ديگر، توانمندي و ويژگي هاي فارغ التحصيلاني كه در آموزش عالي براي ورود به دوره آموزش و پرورش به عنوان دبير يا معلم تربيت مي شوند متناسب با نيازها و شرايط آموزش و پرورش نيست.»

نماينده مردم تهران در مجلس و عضو كميسيون آموزش و تحقيقات، يكي از دلايل اين امر را كمبود اطلاعات به روز و مستند است در نظام برنامه ريزي اين حوزه دانست و افزود: «اين در حالي است كه امروزه، اطلاعات صحيح و دقيق، پايه و اساس هر گونه تصميم گيري و اقدام مديران ما است.»

لازم به ذكر است كه نخستين همايش ملي آموزش در ايران 1404 به همت دبيرخانه مجمع تشخيص مصلحت نظام و پژوهشكده سياستگذاري علم، فناوري و صنعت دانشگاه صنعتي شريف، روزهاي 8 و 9 آبان ماه سال جاري و با حضور مديران ارشد، اساتيد ئ پزوهشگران حوزة آموزش كشور برگزار خواهد شد.

علاقمندان مي توانند جهت دريافت اطلاعات بيشتر و ثبت نام به سايت همايش به آدرس www.edu1404.ir مراجعه كنند يا با دبيرخانه همايش (تلفن: 66036325) تماس بگيرند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟