آقاتهرانی: برای گفتگو آمادهایم اما...
دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی با بیان اینکه برای صحبت و گفتگو با آیتالله مهدوی کنی آماده هستیم گفت: نسبت به ایشان جز خوبی سراغ نداریم، اما اینکه در جلسات شرکت نکردیم به خاطر این است که در برخی جهات حرف است.
به گزارش «مهر» حجتالاسلام مرتضی آقاتهرانی شامگاه شنبه در اولین همایش جبهه پایداری در قم، در پاسخ به این سئوال که با توجه به ضرورت وحدت و جایگاه والای آیتالله مهدوی کنی چرا جبهه پایداری با این جریان مشارکت نمیکند؟ اظهار داشت: خود وحدت به ما هو وحدت دارای بار ارزشی نیست، اگر یک عده منافقین عملیات مرصاد را به راه انداختند، آیا این اتحاد مثبت بود یا نه. بستگی دارد به اینکه در چه و بر سر چه اتحاد کنیم.
وی ادامه داد: آیتالله مهدوی کنی شخص بزرگوار و مورد احترام و علاقه ماست و نسبت به ایشان ادب داریم و سابقه ایشان بسیار خوب است، منتها نشستها و گفتگوها درباره این است که اصول رعایت شود.
آقاتهرانی گفت: اصولی که در منشور اصولگرایی نوشتند، دیگرانی که دم از این اصول میزنند رعایت کنند، ما بیش از این حرفی نداریم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آخرین جلسهای که خدمت رهبری بودیم ایشان اشاره کردند که کسانی که متصل به قدرت و ثروت هستند را در انتخابات نیاورید، ما روی اینها حرف داریم، اگر حرف آقا را میشنویم.
دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفت: برای صحبت و گفتگو آماده هستیم، نسبت به آیتالله مهدوی کنی جز خوبی سراغ نداریم، اما اینکه در جلسات شرکت نکردیم به خاطر این است که در این جهات حرف است و اگر حل شود مشکلی نخواهد بود.


