صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

ناامیدی لیونی از تشکیل کابینه جدید

مهمترین چالشی که لیونی در مسیر ایجاد کابینه با آن روبرو است در درجه اول کناره گیری اعضای بلند پایه حزب کادیما و در درجه بعد تمایل نه چندان زیاد احزاب دیگر برای شرکت در تشکیل کابینه ائتلافی است.
کد خبر: ۱۹۷۰۱
| |
3706 بازدید

رئیس جدید حزب کادیما که مامور تشکیل کابینه این رژیم شده ، امیدی به موفقیت در این راه ندارد و از همین رو به اعضای حزب خود توصیه کرده که برای برگزاری انتخابات عمومی آماده باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه جرزوالم پست، "زیپی لیونی" در نشست روز گذشته حزب کادیما با اعلام این مطلب خطاب به اعضا، صحبتهایی نیز درباره نحوه عملکرد حزب در صورت شکست در تشکیل کابینه داشته است.

در همین رابطه لیونی به "عادی استمبرگ" دبیر کل حزب کادیما گفته که از هم اکنون حزب را برای شرکت در انتخابات عمومی آماده کند.

مهمترین چالشی که لیونی در مسیر ایجاد کابینه با آن روبرو است در درجه اول کناره گیری اعضای بلند پایه حزب کادیما و در درجه بعد تمایل نه چندان زیاد احزاب دیگر برای شرکت در تشکیل کابینه ائتلافی است.

بر همین اساس، کناره گیری شائول موفاز از حزب کادیما در شرایط کنونی ضربه سنگینی به این حزب و زیپی لیونی رئیس جدید آن محسوب می شود زیرا از زمان تاسیس این حزب افرادی مانند شیمون پرز، اریل شارون و شائول موفاز هر کدام به دلائل شخصی از این حزب کناره گیری کرده اند. هائیم رامون هم احتمالا بزودی از این حزب خارج می شود و درصورت خروج رامون از این حزب، شرایط لیونی بسیار دشوارتر خواهد شد.

لیونی 28 روز فرصت دارد تا اعضای کابینه خود را معرفی کند البته این مدت زمان قابل تمدید است و می توان آن را به مدت 14 روز دیگر تمدید کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...