صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کتک خوردن 20 ساله زن از مرد شیشه ای

زن در حضور قاضی این پرونده با بیان اینکه شوهرم دائم مرا مورد ضرب و شتم قرار می‌داد، گفت: شوهرم آنقدر رفتار‌های پرخاشگرانه از خود نشان می‌دهد که مرا از زندگی سیر کرده است.
کد خبر: ۱۹۶۷۲۶
| |
7120 بازدید

زنی در دادگاه خانواده گفت: شوهرم معتاد و توزیع کننده مواد مخدر شیشه و تریاک است و طی 20 سال زندگی، از ابتدا مرا به باد کتک گرفت؛ دیگر تحمل ندارم و طلاق می‌خواهم.

به گزارش فارس، زن و وکیل او با مراجعه به دادگاه خانواده 2 (ونک) دادخواست طلاق خود را به قاضی سید مهدی مطلبی رئیس شعبه 269 این مجتمع قضایی خانواده ارائه کردند.

شوهرم دائم مرا مورد ضرب و شتم قرار می‌داد

زن در حضور قاضی این پرونده با بیان اینکه شوهرم دائم مرا مورد ضرب و شتم قرار می‌داد، گفت: شوهرم آنقدر رفتار‌های پرخاشگرانه از خود نشان می‌دهد که مرا از زندگی سیر کرده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه شوهرم طی یک ضرب و شتم، بینی مرا شکست و این موضوع باعث شد که پدرم مرا به خانه خود برده و من جدا از او زندگی کنم تا اتفاق بدتری برایم رخ ندهد، اظهار داشت: شوهرم معتاد به تریاک و شیشه است و اصلاً تعادل نداشته و دائم مرا کتک می‌زند.

حاضر نیستم از حقم بگذرم

زن بار دیگر در برابر قاضی مطلبی با بیان اینکه 2 پسر بزرگ دارم، افزود: حدود 20 سال از زندگی مشترکمان می‌گذرد و طی این سالیان تنها با یکدیگر دعوا داشته و هیچ‌گاه در کنار هم روز خوشی نداشتیم.

وی ادامه داد: شوهرم پیامک می‌زد که به طلاق توافقی راضی است ولی هر بار مرا سر کار می‌گذارد و حاضر به طلاق نیست، در واقع شوهرم می‌خواهد مرا عذاب داده و به بازی بگیرد.

زن با بیان اینکه تنها نصف مهریه‌ام را می‌بخشم چرا که شوهرم باید حقم را بپردازد، عنوان کرد: حاضر نیستم از حقم بگذرم چرا که این همه سال شوهرم را تحمل کردم.

حکم جلب معجزه می‌کند

وکیل زن در حضور قاضی این شعبه با بیان اینکه حکم جلب معجزه می‌کند، گفت: اگر موکلم یک طرفه طلاق بخواهد، طول می‌کشد ولی اگر حکم جلب شوهرش را بگیرد، می‌تواند او را به طلاق توافقی راضی کند.

وی با اشاره به اینکه شوهر موکلم، ده‌ها پرونده دیگر دارد، ادامه داد: به طور حتم شوهر موکلم برای اینکه به زندان نرود، با طلاق موافقت می‌کند و آنها باید از یکدیگر جدا شوند چرا که موکلم دیگر تحمل کتک خوردن را ندارد.

وسایل مصرف مواد مخدر در خانه است و 2 فرزندم در معرض خطر هستند

زن در حضور قاضی مطلبی بیان کرد: مواد مخدر و وسایل مصرف آن در خانه است و 2 فرزندم در معرض خطر هستند بنابراین باید هر چه زودتر شوهرم به زندان بیفتد یا مرا طلاق دهد.

وی در ادامه با بیان اینکه من و شوهرم در یک شرکت کار می‌کردیم که شوهرم به دلیل اعتیاد اخراج شد و من همچنان در آنجا مشغول کارم، اظهار داشت: 2 فرزندم 14 و 18 ساله هستند که باید از پدرشان دور شوند.

زن در انتها بیان کرد: شوهرم معتاد بوده و توزیع کننده مواد مخدر شیشه و تریاک است و طی 20 سال زندگی از ابتدا مرا به باد کتک می‌گرفت؛ دیگر تحمل نداشته و طلاق می‌خواهم.

اعتیاد یک جرم است

قاضی مطلبی بعد از اتمام صحبت‌های زن و وکیل او گفت: اعتیاد جرم است و می‌توانی اعلام کنی که شوهرت معتاد است تا مشکلات کمتر شود.

بعد از چند لحظه سکوت، صورت جلسه آماده شد تا حکم جلب مرد بعداً صادر شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟