صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ابهامات در ارتباط با اختلاس میلیاردی ادامه دارد/

ممنوع الخروجی مدیر یک باشگاه لیگ برتری

ابهامات درباره نحوه همکاری یک مدیرعامل لیگ برتری با مختلس میلیاردی موجب شده تا با ممنوع الخروجی از کشور روبرو شود.
کد خبر: ۱۹۴۴۹۹
| |
3688 بازدید

به گزارش مشرق، مدتی می شود پای پرونده اختلاس بزرگ به ورزش و فوتبال نیز گشوده شده و اخباری درباره آن به گوش می رسد.

در این راستا، چندی پیش مدیرعامل یک باشگاه لیگ برتری که ارتباطات نزدیکی با این متخلس داشت و عنوان "مالکیت" باشگاه نیز متعلق به این فرد بود، مورد بازجویی نهادهای نظارتی قرار گرفت. البته، این موضوع بیش از یک روز نبود و وی پس از آن آزاد شد.
اکنون خبر می رسد که وی امکان خروج از کشور را نداشته تا موضوع ارتباطش با این پرونده مشخص شود. درباره وی و همکاری اش با مختلس بزرگ در پرونده های اقتصادی، شائبه هایی وجود دارد که موجب چنین اتفاقی شده است.

البته، برخی منابع نیز خبر از ممنوع الخروجی وی از پایتخت را داده اند که تا لحظه مخابره خبر، منبعی رسمی اقدام به تایید یا رد آن نکرده است.
این اتفاقات در حالی روی می دهد که حساب های بانکی این باشگاه لیگ برتری از سوی نهادهای ذیربط مسدود شده و امکان نقل و انتقال دارایی های آن وجود ندارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟