صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
برای فرار از بحران مالی اروپا؛

گلیزرها منچستر یونایتد را می‌فروشند

خانواده گليزرها، پس از خریدن باشگاه، سهام آن را از بورس لندن بيرون آوردند، تا خود تنها مالکان این باشگاه باشند، ولی گویا روند افزایشی بدهی‌های این باشگاه، سرانجام گلیزرها را نیز متقاعد کرد که تن به بورسی شدن و فروش بخشی از مالکیت خود بر منچستر محبوبشان دهند.
کد خبر: ۱۸۵۲۲۷
| |
11203 بازدید
|
۶
سرویس اقتصادی‌ـ گویا بحران بدهی در غرب، پایانی ندارد و دامن سودده‌ترین بنگاه‌ها را هم در بر گرفته است.

به گزارش «تابناک»، منچستر یونایتد به عنوان یکی از پرطرفدارترین و سودده‌ترین باشگاه‌های جهان، در حالی خبر فروش یک میلیارد دلاری سهام خود را مطرح کرد که منابع خبری، از بدهی 570 میلیون یورویی اش سخن گفتند.

خبر ورود منچستر یونایتد به بورس در روزهای گذشته، توجه بسياري از خبرگزاري‌ها را به خود جلب كرد. اين باشگاه كه سال 2005 توسط خانواده گليزرها خريداري شد، می‌خواهد از هم‌اکنون تا پایان فصل، يك ميليارد دلار از سهام باشگاه يعني مبلغي معادل 650 ميليون يورو را در بورس سنگاپور به فروش برساند.

بنا بر نوشته روزنامه «وال استريت ژورنال»، مالكان آمريكايي اين تيم كه شش سال پيش يونايتد را با قيمت نهصد ميليون يورو خريداري كرده‌اند، می‌خواهند با اين حركت به بدهي‌هاي سنگين باشگاه سر و سامان بدهند، هرچند خرید نهصد میلیون یورویی آنها هرگز به ضرر منتهی نشده و امروز ارزش این باشگاه به طور قطع بیش از دو میلیارد یورو برآورد می‌شود.

بنا بر این گزارش، منچستريونايتد 570 ميليون يورو بدهي دارد و خرج‌هاي زياد باشگاه، باعث شده تا مالكان آن به فكر فروش بخشي از سهامشان باشند.

بنا بر نوشته روزنامه «فايننشنال تايمز»، خانواده گليزر در سنگاپور 25 تا 30درصد سهام باشگاه را خواهند فروخت!

روزنامه وال استريت در توضيح خبرش مي‌نويسد: «اين خبر نشان مي دهد كه آسيا از چه اهميتي براي اين باشگاه انگليسي برخوردار است».

گفتني است، بيش از نيمي از سیصد ميليون هوادار «شياطين سرخ» در آسيا هستند و مالكان اين باشگاه با توجه به اين موضوع، بازار بورس سنگاپور را براي فروش سهام خود در نظر گرفته اند.

روزنامه «گاردين» در تحليلي از اين مورد نوشت: «با توجه به آشوب‌هاي اخير لندن و نیز بي ثباتي بورس در اين شهر، باشگاه منچستريونايتد تصميم گرفته سهام باشگاهش را در سنگاپور و به ويژه در آسيا بفروشد كه تضمين بسيار بيشتري در قياس با بورس لندن دارد».

البته در این میان، نباید غافل بود که با وجود بحران موجود در بازار‌های سهام غربی، اصولا به فروش رساندن سهام منچستر در بورس‌های اروپایی و آمریکایی، اقدام پر ریسکی بوده و راهکاری مناسب برای رویارویی با بدهی‌های این باشگاه نیست و شاید از همین دلیل به تنهایی برای انتخاب بورس‌های شرق آسیا چون سنگاپور جهت فروش سهام منچستر کافی باشد؛ افزون بر اینکه عرضه 30 درصدی سهام این باشگاه در آسیا حتی در صورت خریداری شدن تمام بلوک توسط یک فرد یا شرکت منجر به تغییر مدیریت نخواهد شد و از اصالت انگلیسی این باشگاه نخواهد کاست.

قرار است، سهام منچستريونايتد توسط «موسسه اعتباري سوييس» عرضه شود و از همين حالا هم مشتريان پر و پا قرصي به ويژه در ميان قطري‌ها دارد. سابقه حضور پیشین باشگاه منچستريونايتد در بورس به فاصله بين سال‌هاي 91 تا 2005 در بورس لندن بازمی‌گردد.




گلیزر ها: مالکان منچستر یونایتد

البته خانواده گليزرها، پس از خریدن باشگاه، سهام آن را از بورس لندن بيرون آوردند، تا خود تنها مالکان این باشگاه باشند، ولی گویا روند افزایشی بدهی‌های این باشگاه، سرانجام گلیزرها را نیز متقاعد کرد که تن به بورسی شدن و فروش بخشی از مالکیت خود بر منچستر محبوبشان دهند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
nea
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۵/۳۰
به هدايتي بگين شايد خواست بخره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۳۰
البته گلیزر ها آمریکایی هستند و مالکیت این تیم خیلی وقته که از بریتانیا رفته.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۱
هر فروشی همیشه نشانه بدهکار بودن نیست
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟