دستگیری سه زندانی فراری در شاهرود
سه نفر زندانی که سحرگاه روز جمعه 21 مردادماه از زندان شهرستان شاهرود فرار کرده بودند، توسط ماموران انتظامی دستگیر و تحویل زندان شدند.
به گزارش قانون، این سه زندانی پس از باز کردن قفل در ورودی محوطه زندان، وارد محوطه شده و با استفاده از طناب از روی دیوار فرار کرده بودند.
گفته میشود سرباز نگهبان برجک زندان هنگام فرار این زندانیان، اقدام به تیراندازی کرده بود اما نتوانسته بود مانع از فرار آنان شود.
این زندانیان به جرم قاچاق و توزیع مواد مخدر در زندان به سر می بردند.
در همین راستا رئیس دادگستری استان سمنان، در گفتگو با خبرنگار قانون، ضمن تایید این خبر تاکید کرد: ماجرای فرار این سه زندانی به حدود ده روز پیش بر میگردد و آنها تنها دو یا سه روز بعد از فرار، دستگیر شدهاند.
احمد سیاوشپور در ادامه به توصیف نحوه فرار این زندانیان پرداخت و گفت: این سه نفر در هنگام سحری از یک منفذ به محوطه راه یافته و از آنجا اقدام به فرار کرده بودند.
وی در ادامه افزود: یکی از سه زندانی مورد نظر، همان روز و دو زندانی دیگر دو یا سه روز بعد در شاهرود دستگیر شدهاند.
وی جرائم فراریان دستگیر شده را سبک و مرتبط با قاچاق و توزیع مواد مخدر ارزیابی کرد و گفت: دوران محکومیت این زندانیان در حد یک سال و یک سال و نیم بوده است.


