صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

‌عرضه سیگار تا 100 متری مدارس ممنوع!

کد خبر: ۱۸۴۹۴
| |
4853 بازدید

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از ممنوع شدن عرضه سیگار تا 100 متری مدارس کشور خبر داد.

به گزارش شبكه خبر، کامران باقری لنکرانی، در حاشیه افتتاح بخش مسمومیت بیمارستان بهارلو در جمع خبرنگاران افزود: ممنوعیت عرضه سیگار تا 100 متری مدارس، بر اساس مصوّب اخیر "آئین ‌نامه قانون جامع دخانیات" برای پیشگیری از مصرف سیگار در بین دانش آموزان است.

باقری لنکرانی تاکید کرد: تمام تلاش این است که از این طریق، از گسترش مصرف دخانیات در بین دانش آموزان جلوگیری به عمل آید.

وزیر بهداشت، همچنین به برنامه معاینه و سنجش سلامت کلاس اولی ها اشاره کرد و گفت: کلاس اولی های امسال، با کیفیت بالاتری در مقایسه با سال های قبل، مورد معاینه و سنجش سلامت قرار می گیرند.

لنكرانی گفت: مشکل آن دسته از دانش آموزان معاینه شده که به مراکز مختلف ارجاع شده اند، بیشتر به عللی همچون ناراحتی های چشمی، شنوایی و اسکلتی در ستون فقرات بوده است.

وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه مشکلات این قبیل دانش آموزان، به موقع شناسایی شده و آنان تحت درمان قرار گرفته اند.

لنكرانی، همچنین از آماده باش بودن اورژانس کشور از هفته اول مهر خبر داد و گفت: این موضوع از برنامه هایی است که برای افزایش فعالیت اورژانس های پیش بیمارستانی در شهرها برای رسیدگی به موقع به حوادثی که ممکن است در مسیر جا به جایی دانش آموزان رخ دهد، در نظر گرفته شده است.

وزیر بهداشت، همچنین به گنجاندن مطالب آموزشی درباره مسائل بهداشتی در کتاب های درسی اشاره کرد و گفت:‌ این موضوع به منظور افزایش آگاهی جامعه، از جمله دانش آموزان است و همکاری های بلندمدت بین "وزارت بهداشت" و "وزارت آموزش و پرورش" را می طلبد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۱:۳۳ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۷
آقای وزیر لازم است متوجه باشید با این کار های خنده دار اعتبار خود را زیر سوال نبرید به چند دلیل :
1-شعاع 100 متر سد خوبی برای پیش گیری از مصرف دخانیات نیست زیرا کسی که بخواهد دخانیات مصرف کند از شعاع 100 کیلو متری هم می تواند سیگار تهیه کند بهتر است فرهنگ سازی کنیم و شعاع و شعاع کشی در این زمینه کاربرد ندارد.
2- کشور افغانستان که بزرگترین تولید کننده مواد مخدر در دنیاست در شعاع 1500 کیلیومتری ما قرار دارد پس با این حساب در کشور ما اکنون هیچ معتادی وجود ندارد. البته در تمام این شعاع عرضه مواد مخدر ممنوع است.
3- به جای این کارهای خنده دار که هیچ دردی را دوا نمی کند بهتر است کمی کار کارشناسانه انجام گیرد تا یکی از معضلات این جامعه که همان مصرف دخانیات در سنین پایین جامعه است مرتفع گردد.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟