اورانگوتان دلتنگ براي رسيدن به جفت ماده‌اش، تونل كند

روز بعد كاركنان باغ‌وحش در نهايت تعجب متوجه شدند كه «پي‌پي» شروع به كندن تونلي در زير ديواري كرده است كه به قفس ماده‌اش لاتيوهن منتهي مي‌شود.
کد خبر: ۱۷۹۳۱۸
|
۰۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۷ 25 July 2011
|
3146 بازدید
اورانگوتان باوفا در يك باغ‌وحش چيني كه از جفت باردار خود جداشده بود، به قدري دلش براي جفتش تنگ شده بود كه شروع به كندن تونل كرد به اميد اين‌كه بتواند دوباره به همسرش بپيوندد.

به گزارش ايسنا، مسئولان «پارك حيات‌وحش يونان» در چين از زماني كه «لاتيوهن» جفت ماده يك اورانگوتان‌نر به اسم «پي‌ پي» باردار شد، جفت ماده را قرنطينه كردند، اما ظاهرا اين اقدام موجب دلتنگي شديد جفت نر شد.

به گفته مسئولان باغ‌وحش، پي‌پي از زماني كه جفتش را از او جدا كردند، كاملا افسرده شد.

به گزارش شبكه‌ خبري اي.بي.سي، پي‌پي تا پايان روز از برگشتن به قفس خود به شدت امتناع كرد و تا شب بيرون قفس ماند. روز بعد كاركنان باغ‌وحش در نهايت تعجب متوجه شدند كه «پي‌پي» شروع به كندن تونلي در زير ديواري كرده است كه به قفس ماده‌اش لاتيوهن منتهي مي‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت