صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اورانگوتان دلتنگ براي رسيدن به جفت ماده‌اش، تونل كند

روز بعد كاركنان باغ‌وحش در نهايت تعجب متوجه شدند كه «پي‌پي» شروع به كندن تونلي در زير ديواري كرده است كه به قفس ماده‌اش لاتيوهن منتهي مي‌شود.
کد خبر: ۱۷۹۳۱۸
| |
3221 بازدید

اورانگوتان باوفا در يك باغ‌وحش چيني كه از جفت باردار خود جداشده بود، به قدري دلش براي جفتش تنگ شده بود كه شروع به كندن تونل كرد به اميد اين‌كه بتواند دوباره به همسرش بپيوندد.

به گزارش ايسنا، مسئولان «پارك حيات‌وحش يونان» در چين از زماني كه «لاتيوهن» جفت ماده يك اورانگوتان‌نر به اسم «پي‌ پي» باردار شد، جفت ماده را قرنطينه كردند، اما ظاهرا اين اقدام موجب دلتنگي شديد جفت نر شد.

به گفته مسئولان باغ‌وحش، پي‌پي از زماني كه جفتش را از او جدا كردند، كاملا افسرده شد.

به گزارش شبكه‌ خبري اي.بي.سي، پي‌پي تا پايان روز از برگشتن به قفس خود به شدت امتناع كرد و تا شب بيرون قفس ماند. روز بعد كاركنان باغ‌وحش در نهايت تعجب متوجه شدند كه «پي‌پي» شروع به كندن تونلي در زير ديواري كرده است كه به قفس ماده‌اش لاتيوهن منتهي مي‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟