ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برپايي خيمه ثروتمندترين باشگاه جهان در لس‌آنجلس

تيم فوتبال رئال مادريد تور تابستاني خود را در شرايطي دنبال مي‌كند كه فقراي آمريكايي براي دريافت لباس‌هاي مصرف شده و پس مانده غذا اعضاي اين تيم اطراف منطقه را احاطه كرده‌اند.
کد خبر: ۱۷۷۶۱۶
| |
2350 بازدید

به گزارش فارس و به نقل از آس اسپانيا، انتشار تصوير يكي از بي‌خانمان‌هاي لس آنجلسي در نزديكي اردوي رئال مادريد خشم مقامات برگزار كننده اردوي آمريكايي اين تيم را به همراه داشته و تلاش براي سرپوش گذاشتن بر فقر و گرسنگي و بيكاري مردم اين منطقه از آمريكا با حضور خبرنگاران بي‌شمار اسپانيايي و آسيايي همراه رئال مادريد بي‌اثر بوده است.

بسياري از مردم براي دريافت لباس مصرف شده در تمرينات رئال مادريد در مسير حركت بازيكنان صف مي‌كشند و مادريدي‌ها كه مي‌دانند آنها اين لباس‌ها را به خاطر طرفداري و هواداري نمي‌خواهند تحت تاثير فقر اين مردم قرار مي‌گيرند.

برون ريز غذا در اردوي رئال مادريد زياد است و بيش از 85 نفر اعم از بازيكنان، كادر فني، تداركات، مقامات و ميهمانان ويژه هر روز در سه نوبت بر سر ميز غذاي ثروتمندترين باشگاه دنيا مي‌نشينند اما اين همه ماجرا نيست و سطل‌هاي زباله و محل مخصوص جمع آوري اين پس مانده‌ها معمولا ميهمانان ناخوانده ديگري را هم به سمت اردوي رئال مادريد فرا مي‌خواند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار