صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احمدی‌نژاد: کردان واقعا مظلوم بود

همچنین احمدی نژاد در پایان بر مظلومیت مرحوم کردان تاکید کرد و گفت: کار بسیار خوبی انجام می دهید مرحوم کردان واقعا مظلوم بود.
کد خبر: ۱۷۷۲۰۶
| |
17723 بازدید

جهان نوشت:

قرار است بزودی کتابی از سوی نزدیکان رئیس جمهور و با قرائت دولت درباره مرحوم کردان منتشر شود.

نام این کتاب «استیضاح بدون ویرایش» است که با نظارت دولتی ها منتشر می‌شود. نویسنده این کتاب در وبلاگ خود نوشته است: امروز در جلسه هیئت دولت با احمدی نژاد رئیس جمهور مظلوم کشورمان در خصوص تالیف کتاب رمزگشایی از استیضاح کردان با نام «استیضاح بدون ویرایش» صحبت کردم.

از طرح و هدفم از این کتاب گفتم و او با آرامش کامل به حرفهایم گوش داد مردی که همیشه از بی خوابی و فعالیت زیاد حالت چشم هایش خستگی را فریاد می زند.

رئیس جمهور در پایان صحبت هایم طرح خلاصه کتاب «استیضاح بدون ویرایش» را که البته ۳ صفحه بود مطالعه کرد و در پایان با استقبال از تالیف این کتاب برای موفقیت بنده و این کتاب دعا کردند.

همچنین احمدی نژاد در پایان بر مظلومیت مرحوم کردان تاکید کرد و گفت: کار بسیار خوبی انجام می دهید مرحوم کردان واقعا مظلوم بود.

همچنین میرتاج الدینی نیز به نویسنده این کتاب گفته است خاطراتی را در مورد مرحوم کردان نوشته ام اما تصور می کنم در حال حاضر زمان باید بگذرد تا عرصه ای برای انتشار آن فراهم شود.

در صورت موافقت ایشان قرار است این نوشتارها در خصوص مرحوم کردان در کتاب «استیضاح بدون ویرایش» درج شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟