برق مرد 45 ساله را خشك كرد
با مرگ مرد ميانسال 45 ساله بر اثر برقگرفتگي ، تحقيقات براي مشخص شدن چگونگي وقوع اين حادثه آغاز شد.
به گزارش فارس، عصر روز گذشته مأموران مركز فوريتهاي پليسي 110 تهران بزرگ از فوت مشكوك يك مرد ميانسال در منزلش با خبر شدند.
مأموران با حضور در محل واقع در حوالي فلكه صادقيه دريافتند مرد ميانسال 45 سالهاي به نام بهمن بر اثر برقگرفتگي خشك شده و در اطاق خواب منزلش فوت كرده است.
جعفري معاون دادسراي امور جنايي تهران در خصوص اين پرونده به خبرنگار اجتماعي فارس گفت: تحقيقات از همسر بهمن آغاز شد و مشخص شد اين فرد مدعي است در حين انجام كار منزل بوده است كه به يكباره بوي سوختگي به مشامش رسيده است.
اين زن مدعي است با فرضيه سوختن غذايش به داخل آشپزخانه رفته است اما متوجه شده است كه غذايي در روي گاز نيست و زماني كه وارد اطاق خواب شده است با جسد ذغال شده همسرش روبرو شده است.
جعفري ادامه داد: بررسي از نحوه برقگرفتگي نشان داد اين فرد بر اثر برخورد با دو رشته سيم لخت دچار برقگرفتگي شده است اما مشخص نيست دليل بروز اين حادثه چيست.
وي افزود: همسر متوفي مدعي است شوهرش دچار فراموشي و بيماري رواني بوده و احتمالاً خودش دست به خودكشي زده است اما اين موضوع تأييد و يا تكذيب نشده است.
معاون دادسراي امور جنايي تهران گفت: در حال حاضر تحقيقات براي مشخص شدن نحوه وقوع اين حادثه و زواياي پنهان آن آغاز شده است.


