صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

يكي از مسوولان المپيك لندن از كار تعليق شد

يکي از مديران المپيک 2012 لندن پس از آنکه يک روزنامه انگليسي فاش کرد پيش از اين براي باشگاه وستهام کار مي کرده از کار تعليق شد.
کد خبر: ۱۷۴۶۲۹
| |
1920 بازدید

به گزارش خبرگزاري فرانسه، ورزشگاه وستهام در ميان پيشنهادهاي ارايه شده به کميته المپيک لندن ، به عنوان محل برگزاري اين مسابقات انتخاب شد.
اين مقام مسوول '' ديون نايت'' نام دارد مدير يکي از شرکت هاي مرتبط با المپيک لندن است.
شرکت مزبور در ماه فوريه به وستهام 14 راي دادند تا باشگاه تاتنهام را پشت سرگذارد و گزينه نخست براي ورزشگاه 456 ميليون پوندي المپيک لندن شود.
باشگاه وستهام تاييد کردکه اين مقام مسئول که نام او '' دايان نايت'' اعلام شده پيش از اين به عنوان مشاور در باشگاه فوتبال شرق لندن مشغول به کار بوده ولي گفت که او در جريان انتخاب ورزرشگاه وستهام مرتکب هيچ خطايي نشده است.

نايت همچنين يکي از دوستان نزديک '' ايان تامکينز'' مدير وستهام است که پيشنهاد تعيين ورزشگاه اين باشگاه به عنوان محل برگزاري بازيهاي المپيک را ارايه کرد.
مسئولان شرکتي که نايت در آ‌ن کار مي کند گفته اند از اين ارتباط خبر داشتند ولي به او اجازه جانبداري    از وستهام را نداده اند.
روزنامه ساندي تاميز مدعي شد که اين مقام المپيک لندن از باشگاه وستهام 20 هزار پوند دريافت کرده است.

اين مبلغ را کارآگاهان خصوصي که باشگاه تاتنهام استخدام کرده بود، فاش کردند. تاتنهام براي تعيين ورزشگاه اصلي المپيک لندن رقابت سختي با وستهام داشت ولي سرانجام وستهام در اين رقابت پيروز شد.
البته با شکايت تاتنهام به دادگاه عالي، روند انتخاب ورزشگاه اصلي المپيک لندن به پايان نرسيده و در صورتي که آن دادگاه هم پيروزي وستهام را تاييد کند؛ تاتنهام شکست را مي پذيرد.

فوتبال3
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار