صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سارق دانشگاه‌هاي تهران دستگير شد

اين متهم ادامه داد با تهيه كارت جعلي دانشجويي با عنوان بهاره عبدي به راحتي به دانشگاه‌هاي مختلف تردد مي‌كردم و در فرصت‌هاي مناسب با استفاده از بي‌توجهي دانشجويان اموالشان را سرقت مي‌كردم.
کد خبر: ۱۷۴۵۸
| |
11589 بازدید

دختر جواني كه با ورود به دانشگاه‌ها اقدام به سرقت مي‌كرد، در بازجويي اوليه نياز مالي را دليل كار خود اعلا‌م كرد. اين دختر 28 ساله كه مرضيه نام دارد 11 تيرماه سال جاري از سوي ماموران حراست دانشگاه تهران به عنوان مظنون به سرقت تحويل كلا‌نتري 1148 انقلا‌ب شد.

به نوشته اعتماد ملی، با بررسي شكايت مطرح‌شده ماموران پي بردند چند دانشجو كه در نمازخانه بوده‌اند او را به عنوان مظنون به سرقت اموالشان تحويل حراست دانشگاه داده‌اند، پس از آن پرونده براي تعيين تكليف به دادسراي ناحيه 6 تهران فرستاده شد و بازپرس دهم اين دادسرا دستور داد پرونده به پليس آگاهي تهران فرستاده شود. با آغاز بازجويي متهمگفت: دانشجوي رشته مهندسي هستم و در يكي از دانشگاه‌هاي دولتي واقع در اطراف تهران تحصيل مي‌كنم. وي همچنين اتهام سرقت را نپذيرفت و آن را در حد يك تهمت دانست، با اين حال ماموران با بازداشت او تحقيقات خود را ادامه دادند.

در بررسي پرونده‌هاي احتمالي معلوم شد در ساير دانشگاه‌هاي دولتي شهر تهران از جمله شهيد بهشتي و صنعتي شريف نيز سرقت‌هاي مشابهي اتفاق افتاده است ولي متهم بازداشت شده همچنان منكر ماجرا است.

بنا بر اين ماموران اداره هفدهم براي بازرسي از خانه متهم بازداشت شده دستور قضايي دريافت كردند و پس از رفتن به خانه اين دختر 28 ساله در يكي از شهرستان‌هاي غرب تهران تعداد زيادي لپ‌تاپ، گوشي موبايل، كارت دانشجويي و اموال مسروقه ديگر كشف كردند. با به دست آمدن اين اموال مرضيه بار ديگر مورد بازجويي قرار گرفت و اين بار با توجه به اموال به‌دست‌آمده از خانه‌اش مجبور به اعتراف شد و گفت: پيش از اين چند بار از دانشگاه محل تحصيلم به دانشگاه‌هاي مختلف در تهران آمده بودم، در آنجا نيز با توجه به وضع موجود به راحتي موفق به سرقت مي‌شدم.

اين متهم ادامه داد با تهيه كارت جعلي دانشجويي با عنوان بهاره عبدي به راحتي به دانشگاه‌هاي مختلف تردد مي‌كردم و در فرصت‌هاي مناسب با استفاده از بي‌توجهي دانشجويان اموالشان را سرقت مي‌كردم.

سرهنگ عباسعلي محمديان رئيس اداره آگاهي تهران در اين مورد گفت: تاكنون 85 شاكي از دانشگاه‌هاي تهران، شهيد بهشتي و صنعتي‌شريف شناسايي شده‌اند، متهم نيز آغاز فعاليت مجرمانه خود را اواسط سال 86 اعلا‌م كرده و تاكنون ارزش اموال مسروقه حدود 5 ميليون تومان برآورد شده و متهم در بازجويي‌هاي صورت‌گرفته نياز مالي براي مخارج تحصيلي و اقامت در شهرستان را علت اين اقدامات مجرمانه خود اعلا‌م كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۸:۵۲ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۶
HAR LABTOP HODUDE 1 MILIOON GHEIMATESHE AGE BE GHOLE SHOMA TEDADE ZIADI LABTOP DOZDIDE BASHE 5 TASH MISHE 5 MILIOON PAS BAGHIE AMVAL CHI SHOD YADETOON BASHE GOFTIN 85 TA SHAKI DARE
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۵ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۶
خدا رو شکر
این دزده واقعا دانشگاه و بویژه نمازخونه رو نا امن کرده بود
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟