بر فرض که قانون ارزش اجرا ندارد، کارکنان چه گناهی کرده اند؟
در نتیجه بی حرمت شدن قانون و کشمکش میان دولت و مجلس ـ که بیشتر به یک بازی بچه گانه شبیه می ماند ـ عوارض بی وزیری یک وزارتخانه تازه راه اندازی شده، موجب آشفتگی و به هم ریختگی اوضاع در دو سازمان سابق ملی جوانان و تربیت بدنی شده، به گونه ای که کارکنان سازمان ملی جوانان، دست کم چهار ماه است حقوق دریافت نکرده اند.
به گزارش «تابناک»، با وجود گذشت شش ماه از تصویب قانون ادغام سازمان ملی جوانان و سازمان تربیت بدنی و تشکیل وزارت ورزش و جوانان، اما هنوز این دو سازمان بی سروسامان و بدون متولی، به دلیل راه نیفتادن وزارتخانه جدید، روزگار را به سختی می گذرانند، چه، بر پایه مصوبه مجلس، بودجه این دو سازمان سابق قطع شده و تنها در صورت تأسیس وزارتخانه جدید و معرفی وزیر مربوطه است که امکان برداشت بودجه میسر خواهد شد.
بنا بر این گزارش، این مسأله اما شاید بیش از همه، گریبان کارکنان و کارمندان سازمان ملی جوانان و خانواده هایشان را گرفته است، به گونه ای که در سال 90 کارکنان این سازمان تاکنون هیچ گونه حقوقی دریافت نکرده و یارانه های واریزی تنها منبع زندگی آنها بوده است.
البته اوضاع از این هم بدتر است، چرا که در این سازمان منحل شده که هنوز تکلیف کارمندانش مشخص نشده، هیچ پولی حتی برای حداقل ها ـ همچون بنزین ماشین ها، چای و حتی مایع دستشویی ـ نیست و این یعنی تعطیلی رسمی یک سازمان.
از سویی، انتصاب محمد عباسی به عنوان سرپرست نیز دردی از این مشکلات دوا نکرده، چرا که با غیر قانونی خواندن انتصاب سرپرست از سوی مجلس، عملا او نیز فاقد هرگونه اختیار یا مسئولیت قانونی است.
به هر روی، گویا اکنون که دولت و مجلس نمی خواهند مسأله را حل کنند، دست کم هر یک به شیوه ای مشکل کارمندان را از سر راه بردارند، از جمله اینکه:
1 ـ اجازه پرداخت حقوق توسط مجلس
2 ـ پرداخت مبلغی به عنوان تنخواه توسط نهاد ریاست جمهوری برای پرداخت موقتی حقوق
دولت و مجلس كه نمي داند ما و خانواده مان چه مي گشيم؟؟؟؟؟
ايشان خود در رفاه هستند و ما ...
خدايا هيچ كس را گرفتار نكند !!!!
تغییر مدیران درون سازمانی در سازمان ملی جوانان کشور و تغییر مدیران استانی و تبعات بعد از آن پالایش نیروهها سالهاست که کارمندان سازمان ملی جوانان با آن آشنا هستند
حساب كنيد اگر نفت و نيرو ادغام مي شدند چي ميشد ؟
به خدا ميشه شكم زن و بجه رو با نون خالي هم سير كرد . ولي جواب بانك و صاحبخانه رو چي بديم ؟؟؟
اين آقايون به اين مشكلات هم فكر مي كنند يا فقط به فكر مچ گيري و سياست بازيشون هستن؟





