صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

محكوميت يك زن به جرم نسل‌كشي

پائولين نايراماسوهوكو 65 ساله نخستين زني است كه به جرم نسل‌كشي در يك دادگاه بين المللي محكوم مي شود. وي به همراه پسر و 4 مقام سابق اين كشور پس از محاكمه اي كه 10 سال به طول انجاميد گناهكار شناخته شد.
کد خبر: ۱۷۳۳۵۰
| |
10027 بازدید

يك وزير زن سابق رواندايي به دليل نقشش در نسل‌كشي و تجاوز به زنان و دختران قوم توتسي‌ها در اين كشور به حبس ابد محكوم شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پائولين نايراماسوهوكو 65 ساله نخستين زني است كه به جرم نسل‌كشي در يك دادگاه بين المللي محكوم مي شود. وي به همراه پسر و 4 مقام سابق اين كشور پس از محاكمه اي كه 10 سال به طول انجاميد گناهكار شناخته شد.

در جريان كشتارهاي سال 1994 حدود 800 هزار نفر از توتسي ها و هوتوها در رواندا كشته شدند. پائولين كه وزير امور خانواده و زنان بود متهم به دادن دستور تجاوزها بوده است.

دادگاه كيفري بين المللي براي رواندا وي را متهم به مداخله در اين اقدامات با هدف نابودي قوم توتسي‌ها كرده بود و عناوين اتهامات وي توطئه براي نسل كشي، جرايم عليه بشريت، نابودي، تجاوز، آزارها و خشونتهاي عليه كرامت انساني بوده است.

به نوشته بي بي سي در جريان نسل‌كشي‌ها وي دستور تجاوز به زنان و دختران را صادر كرده و آنها را مجبور مي كرده تا سوار كاميونهايي شوند كه آنها رابراي قتل عام مي‌بردند.

وي به همراه يكي ديگر از مقام‌ها به حبس ابد محكوم شده و 3 نفر ديگر نيز به بين 25 تا 35 سال حبس محكوم شده اند. اين وزير در 7 مورد از 11 اتهام وارده گناهكار شناخته شد.

اين دادگاه از سال 2001 شروع شده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟