صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
جلسه مسوولان استان مرکزي با کفاشيان و عزيزمحمدي

«نفت» اراکي مي‌شود، نمي‌شود؟!

نماينده سازمان ليگ جهت بررسي امکانات وارد اراک شد
کد خبر: ۱۷۲۱۸۷
| |
2263 بازدید

«نفت، اراکي مي‌شود، نمي‌شود ؟!» اين جمله اين روزها بارها در محافل ورزشي کشور مطرح شده و هنوز بر سر اين انتقال صحبت‌هاي مختلفي به گوش مي‌رسد و موضوع انتقال تيم فوتبال نفت تهران به اراک همچنان يکي از مسائل مهم مطرح شده در جامعه ورزشي کشور است که هنوز تکليف نهايي اين انتقال مشخص نشده است.

به گزارش ايسنا – منطقه مرکزي، در يک ‌ماه اخير همه نوع خبري در خصوص اين انتقال در رسانه‌ها و مطبوعات منتشر شده است. در اين‌باره رييس هيات فوتبال استان مرکزي درخصوص آخرين وضعيت اين انتقال مدعي شد: متاسفانه عده‌اي که منافعشان از اين انتقال به خطر افتاده، جو رسانه‌اي را از مدت‌ها قبل آغاز کرده‌اند و با انتشار اخباري خلاف واقع، به دنبال جلوگيري از اين انتقال قانوني هستند.

محمدرضا غفاري به ايسنا گفت: چند روز پيش با کفاشيان و عزيزمحمدي صحبت‌هايي در اين خصوص داشتم و آنها اعلام کردند که صحبت‌هايشان گزينشي در برخي رسانه‌ها انعکاس پيدا کرده است.

وي تصريح کرد: رييس سازمان ليگ فدراسيون فوتبال اعلام کرد که مخالفتي با اين انتقال ندارد و در عين حال تاکيد کردند که اين انتقال مشروط به وجود حداقل امکانات تعيين شده از سوي AFC براي تيم‌هاي ليگ برتري است.

غفاري در ادامه با اشاره به جلسه روز گذشته بازوند معاون عمراني استانداري مرکزي و قمري مديرکل تربيت‌بدني استان با رييس فدراسيون فوتبال، از ادامه پيگيري‌ها توسط مسوولان استان خبر داد.

رييس هيات فوتبال استان مرکزي در پايان از حضور نماينده سازمان ليگ فدراسيون فوتبال در اراک جهت بازديد از امکانات اين شهر خبر داد و گفت: در اين بازديد در صورت اعلام نواقص احتمالي، به‌زودي آنها را برطرف خواهيم کرد تا از نظر فدراسيون مشکلي براي اين انتقال وجود نداشته باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟