اعتراف آمریکا به دخالت در حوادث سوریه

«ویکتور نولاند» به خبرنگاران گفت: باراک اوباما رییس جمهور آمریکا، بشار اسد همتای سوری خود را در انتخاب دو گزینه رهبری اصلاحات سیاسی در سوریه و یا کناره گیری از قدرت مخیر ساخته اما به نظر می رسد که اسد یک گزینه منفی را برگزیده است.
کد خبر: ۱۷۱۱۶۳
| |
5366 بازدید
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که واشنگتن تماس هایش با مخالفان دولت سوریه را در داخل و خارج از این کشور افزایش داده است.
 
 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، «ویکتور نولاند» به خبرنگاران گفت: باراک اوباما رییس جمهور آمریکا، بشار اسد همتای سوری خود را در انتخاب دو گزینه رهبری اصلاحات سیاسی در سوریه و یا کناره گیری از قدرت مخیر ساخته اما به نظر می رسد که اسد یک گزینه منفی را برگزیده است.

وی تاکید کرد: آمریکا و همپیمان هایش درصدد منزوی کردن نظام سوریه در سازمان ملل متحد هستند.

نولاند باردیگر گفت: آمریکا درصدد افزایش تماس هایش با مخالفان دولت سوریه در داخل و خارج از این کشور است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت