صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آمريکا كنفرانس "دوربان 3" را تحريم کرد

درحالي که قرار است سپتامبر 2011 دهمين کنفرانس بين‌المللي دوربان در نيويورک برگزار شود، مارک تونر، سخنگوي وزارت امور خارجه آمريکا اعلام کرد که اين کشور در "دوربان 3" شرکت نمي‌کند.
کد خبر: ۱۶۸۷۶۵
| |
5953 بازدید

دولت آمريکا کنفرانس ضد نژادپرستي "دوربان 3" را نيز تحريم مي‌كند.

به گزارش ايسنا، درحالي که قرار است سپتامبر 2011 دهمين کنفرانس بين‌المللي دوربان در نيويورک برگزار شود، مارک تونر، سخنگوي وزارت امور خارجه آمريکا اعلام کرد که اين کشور در "دوربان 3" شرکت نمي‌کند.

وي با اذعان به اينکه آمريکا در حمايت از رژيم اشغالگر در اين کنفرانس شرکت نمي‌کند، افزود: دولت باراك اوباما، رئيس جمهوري آمريكا اوايل اين هفته به اعضاي کنگره گفته است که مانند اسرائيل و کانادا اين کنفرانس را تحريم مي‌کند.

بر اساس گزارش پايگاه اطلاع رساني شبکه العالم، سال 2001 به دليل تصميم کنفرانس دوربان براي محکوم کردن رژيم صهيونيستي در بيانيه پاياني، بعضي از هيات‌هاي شرکت‌کننده، اين کنفرانس را ترک کردند.

هيات رژيم صهيونيستي نيز به دليل تاکيد اين کنفرانس بر اقدامات نژادپرستانه اين رژيم عليه فلسطيني‌ها، کنفرانس را ترک کرد.

سال 2009 نيز در کنفرانس ژنو، علاوه بر رژيم صهيونيستي، هيات‌هاي شرکت کننده از آمريکا، استراليا، آلمان، و انگليس که از حاميان اصلي اين رژيم در کشتار مردم فلسطين و اشغال اراضي آنها هستند، کنفرانس دوربان را تحريم کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟