صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بی ضرر بودن قلیان یک افسانه است

مصرف قلیان در بسیاری از شهرهای آمریکا در حال رشد است و این در حالیست که مصرف کنندگان تصور می کنند آب داخل شیشه قلیان مانع از استشاق مواد سمی می شود؛ تصوری که افسانه ای بیش نیست.
کد خبر: ۱۶۸۷۳۸
| |
7179 بازدید

طرفداران سلامت در امریکا قصد دارند در جبهه جدید و خطرناک مصرف دخانیات به جنگ بپردازند.

به گزارش ایسنا  مصرف قلیان در بسیاری از شهرهای آمریکا در حال رشد است و این در حالیست که مصرف کنندگان تصور می کنند آب داخل شیشه قلیان مانع از استشاق مواد سمی می شود؛ تصوری که افسانه ای بیش نیست.

 پل جی بیلینگ از انجمن ریه در آمریکا می گوید: این تصور غلط مبنی بر بی‌ضرر بودن قلیان، باعث شده تا جوانان و نوجوانان تمایل زیادی به مصرف قلیان نشان دهند.

 براساس گزارش یونایتدپرس، سازمان جهانی بهداشت نیز اعلام کرده است به دلیل آنکه کشیدن قلیان در حدود یک ساعت به طول می انجامد و مصرف کننده مجبور به استشاق عمیق هواست، این امر می تواند مضرات کشیدن 100 سیگار را در پی داشته باشد.

 در حال حاضر در خوابگاه‌های دانشجویی و اماکن عمومی در آمریکا مصرف قلیان در حال رشد است و این امر باعث شده تلاشهای بسیاری صورت گیرد تا مصرف قلیان نیز جز قانون مبارزه با دخانیات قرار گیرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار