حضور کيروش در تمرين تيم اميد
تيم اميد با تيم ملي ديدار ميكند
کارلوس کي روش، سرمربي تيم ملي بزرگسالان به همراه دستيارانش در تمرين صبح امروز تيم ملي اميد حضور داشت و کاملا تمرينات بازيکنان و نحوه فعاليتشان را زير نظر داشت و در پايان نکاتي را به منصوريان اعلام کرد. ضمن اينکه قرار شد در اردوي بعد تيم ملي بزرگسالان با تيم ملي اميد يک ديدار تدارکاتي داشته باشد.
کد خبر: ۱۶۷۹۹۸
| | 1532 بازدید
سرویس ورزشی «تابناک» ـ مارکار آقاجانيان، مربي تيم ملي اميد به سايت رسمي فدراسيون گفت: ملي پوشان صبح امروز حدود 20 دقيقه به گرم کردن پرداختند و پس از آن خط دفاع به طور اختصاصي با من و خط حمله و هافبک ها با منصوريان، سرمربي تيم ملي تمرينات خود را برگزار کردند.
وي در ادامه درخصوص لغو ديدار ايران و اوکراين گفت: ما دوست داشتيم تا اين ديدار برگزار شود تا بتوانيم با پي بردن به نقاط ضعف و قوت تيم، مقابل عراق پر قدرت ظاهر شويم. اما اين اتفاق رخ نداد و ما با قدرت و انگيزه بالا تمرينات خود را پيگيري مي کنيم.
آقاجانيان در پايان گفت: کارلوس کي روش، سرمربي تيم ملي بزرگسالان به همراه دستيارانش در تمرين صبح امروز تيم ملي اميد حضور داشت و کاملا تمرينات بازيکنان و نحوه فعاليتشان را زير نظر داشت و در پايان نکاتي را به منصوريان اعلام کرد. ضمن اينکه قرار شد در اردوي بعد تيم ملي بزرگسالان با تيم ملي اميد يک ديدار تدارکاتي داشته باشد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


