جریمه یک میلیونی برای راننده بدون گواهینامه

عبدالله محمدی دادستان عمومی و انقلاب خنج گفت: مالک این کامیون به علت اینکه وسیله نقلیه خود را در اختیار کسی قرار داد که گواهینامه نداشت به پرداخت این مبلغ جریمه نقدی محکوم شد.
کد خبر: ۱۶۷۷۵۵
| |
11576 بازدید
|
۲
جوان 19 ساله ای که بدون گواهی نامه در حال راندن کامیون حامل گندم در محور خنج - شیراز بود، جریمه 10 میلیون ریالی را نصیب صاحب ماشین کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خنج گفت: وسیله نقلیه این جوان هم توقیف و به پارکینگ منتقل شد و پلیس با تشکیل پرونده ، وی را به دادگستری خنج معرفی کرد.

عبدالله محمدی دادستان عمومی و انقلاب خنج گفت: مالک این کامیون به علت اینکه وسیله نقلیه خود را در اختیار کسی قرار داد که گواهینامه نداشت به پرداخت این مبلغ جریمه نقدی محکوم شد.

رئیس شعبه حل اختلاف شماره یک خنج هم گفت: این راننده بدون گواهی نامه توبیح شد و جریمه یک میلیون تومانی از صاحب ماشین اخذ و به حساب دولت واریز شد.

محمد نوری افزود: جریمه این تخلف 13 میلیون ریال بود که دادستان 3 میلیون ریال برای وی تخفیف قائل شده است.
 
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۹
تخفیف دادن که مشتری بیشه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۹
منم تخفیف می خوام
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟