دستگيري مادري كه قصد فروش دختر 11 ماهه‌اش را داشت

در گزارش دپارتمان پليس لندن آمده است كه اين زن هندي‌الاصل در حالي كه تلاش مي‌كرد دختر 11 ماهه‌اش را به يك زوج بدون فرزند بفروشد توسط پليس دستگير شد. البته هويت اين زن به دلايل امنيتي فاش نشده است.
کد خبر: ۱۶۷۴۰۷
| |
1705 بازدید
مقامات پليس انگليس اعلام كردند كه يك زن به اتهام تلاش براي فروش دختر 11 ماهه‌اش به هفت سال حبس محكوم شد.

به گزارش ايسنا، در گزارش دپارتمان پليس لندن آمده است كه اين زن هندي‌الاصل در حالي كه تلاش مي‌كرد دختر 11 ماهه‌اش را به يك زوج بدون فرزند بفروشد توسط پليس دستگير شد. البته هويت اين زن به دلايل امنيتي فاش نشده است.

براساس اين گزارش كه در روزنامه گاردين هم آمده است، اين زن قرار بود در ازاي 35 هزار پوند نوزاد خود را بفروشد. علاوه بر اين، يك قاچاقچي انسان كه 48 سال سن داشت و نام وي نيز فاش نشده است هم در اين رابطه شناسايي و دستگير شد.

به گزارش ايسنا، رييس دپارتمان پليس لندن هم در اين باره خاطرنشان كرد: اين قاچاقچي انسان كه اهل پاكستان است يك شناسنامه و اوراق هويت جعلي براي اين نوزاد دختر تهيه كرده بود تا او را به والدين جديديش بدهد. همچنين اين زن به اتهام تلاش براي فروش نوزاد 11 ماهه‌اش به هفت سال و قاچاقچي انسان هم به 9 سال حبس محكوم شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟