دستگيري مادري كه قصد فروش دختر 11 ماههاش را داشت
مقامات پليس انگليس اعلام كردند كه يك زن به اتهام تلاش براي فروش دختر 11 ماههاش به هفت سال حبس محكوم شد.
به گزارش ايسنا، در گزارش دپارتمان پليس لندن آمده است كه اين زن هنديالاصل در حالي كه تلاش ميكرد دختر 11 ماههاش را به يك زوج بدون فرزند بفروشد توسط پليس دستگير شد. البته هويت اين زن به دلايل امنيتي فاش نشده است.
براساس اين گزارش كه در روزنامه گاردين هم آمده است، اين زن قرار بود در ازاي 35 هزار پوند نوزاد خود را بفروشد. علاوه بر اين، يك قاچاقچي انسان كه 48 سال سن داشت و نام وي نيز فاش نشده است هم در اين رابطه شناسايي و دستگير شد.
به گزارش ايسنا، رييس دپارتمان پليس لندن هم در اين باره خاطرنشان كرد: اين قاچاقچي انسان كه اهل پاكستان است يك شناسنامه و اوراق هويت جعلي براي اين نوزاد دختر تهيه كرده بود تا او را به والدين جديديش بدهد. همچنين اين زن به اتهام تلاش براي فروش نوزاد 11 ماههاش به هفت سال و قاچاقچي انسان هم به 9 سال حبس محكوم شد.



