صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مانع مبارزه با مفاسد اقتصادی کیست؟

کد خبر: ۱۶۷۳۷۶
| |
1836 بازدید
عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ با اشاره به عدم خلاء قانونی در مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: ما برای مبارزه با مفاسد اقتصادی خلاء قانونی قانون نداریم بلکه باید تمامی قواها با اراده قاطع برای ریشه کنی مفاسد اقدام کنند که متأسفانه برخی کارگزاران منحرفین که در دولت نفوذ دارند مانع تحقق این امر می شوند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، غلامرضا اسداللهی نماینده تایباد و تربت جام در مجلس شورای اسلامی جهت مبارزه با مفاسد اقتصادی خلاء قانونی وجود ندارد، گفت: برای مبارزه با مفاسد اقتصادی اراده ای قاطع و مصمم لازم است تا فرامین مقام معظم رهبری در این زمینه اجرایی گردد.

وی با تأکید بر لزوم برخورد قاطعانه با مفاسد اقتصادی و همکاری تمامی قواها در این امر افزود: متأسفانه برخی کارگزاران و جریان های منحرف که در دستگاه اجرایی نفوذ دارند مانع برخورد قاطعانه با مفاسد اقتصادی هستند که دستگاه قضایی باید با شناسایی این افراد با آنها برخورد لازم صورت دهند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار