بز و گوسفندي كه راهنماي اسب نابينا هستند
روزنامه ايالتي "آيداهو" اعلام كرد كه يك بز و يك گوسفند راهنماي اسب نابينا هستند. اين اسب 15 ساله نابينا به نام "سيسي" به دليل محروميت از قوه بينايي به درستي نميتواند غذا بخورد و آب بنوشد. به همين دليل، يك بز و يك گوسفند راهنماي اين اسب هستند.
به نوشته جمهوری اسلامی، "ميشله فلداشتاين" صاحب مزرعه حيوانات داراي نقص عضو ايالت "آيداهو" در اين باره به خبرگزاري رويترز، خاطرنشان كرد: در اين مزرعه گربههاي بدون پنجه، شترهاي بيخانمان و اردكهايي بيبال در كنار هم زندگي ميكنند. اين اسب هم در ميان همين حيوانات زندگي ميكند.
اين زن 66 ساله در ادامه يادآور شد: يك بز و يك گوسفند محل آبخوري و ظرف غذا را به اين اسب نابينا نشان داده و او را از محل قرار گرفتن حصارها آگاه ميكنند. همچنين به هنگام شب اسب نابينا را به اصطبل راهنمايي ميكنند.
همسر اين زن هم در اين باره عنوان كرد: هزينه نگهداري از اين حيوانات سالانه 50 هزار دلار ميشود؛ چرا كه بايد غذا و آب 200 حيوان را تامين كنيم. با اين حال، از اينكه ميتوانيم از اين حيوانات بيپناه و داراي نقص عضو حمايت و نگهداري كنيم بسيار خوشحالم؛ چرا كه هيچ كس از آنها نگهداري نميكند.



