صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ادامه تلاش‌ها برای زدودن صدای موتورها از آرامش شهر؛

موتورهای متخلف خاموش می‌شوند

کد خبر: ۱۶۷۰۱۱
| |
1579 بازدید
عضو کمیسیون شهری با تأکید بر لزوم برخورد با موتورسواران متخلف و کمک به ایجاد آرامش شهری، گفت: برخوردها نباید به گونه‌ای باشد که موتورسواران احساس کنند با آنها برخورد غیرقانونی ‌می‌شود.

به گزارش خانه ملت،‌ "سیدمحمدکاظم حجازی" افزود: شمار بالای موتورها در سطح شهر و سر و صدای آزاردهنده آن‌ها موجب خدشه‌دار شدن رفاه عمومی و آرامش شهر می‌شود.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: تدبیر مسئولان شهری در سال‌های گذشته موجب افزایش بی‌برنامه موتورها و موتورسواران شده، به طوری که کنترل سیل موتورهای شهری را با مشکل‌های فراوانی روبه‌رو کرده است.

 

افزایش بیکاری = افزایش مسافربری موتوری

حجازی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین عواملی که به گسترش تعداد موتورها دامن زده است، افزایش نرخ بیکاری و درآمدزا بودن کار با موتور برای جوانان است.

وی توضیح داد: کار با موتور برای حمل مسافر و بار و یا به عنوان پیک، برای جابه‌جایی نامه‌ها و مراسلات، جای خود را در میان برخی جوانان و مردم باز کرده است.

 

استقبال مردم از حمل و نقل با موتور

این نماینده تأکید کرد: استقبال مردم نیز از حمل و نقل با موتور، به علت توانایی این وسیله نقلیه برای گریز از ترافیک و ورود به کوچه‌ها و پس کوچه‌های کوچک و بزرگ شهر، چشمگیر است.

نماینده دور هشتم مجلس، با بیان این که با توجه به حجم بالای موتورهای شهری، می‌توان نتیجه گرفت که تعداد چشمگیری از خانواده‌ها از این محل امرار معاش می‌کنند، افزود: برخورد با موتورسواران نباید به گونه‌ای باشد که آنان احساس کنند این برخوردها غیرقانونی است.

عضو کمیسیون عمران مجلس، اظهار امیدواری کرد: با سامان‌دهی قانون‌مند موتورسواران در شهرها، افزون بر کمک به ایجاد آرامش شهری، شاغلان در این بخش، آسیب نبینند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار