مذاکرات محرمانه واشنگتن و طالبان در آلمان
بر اساس گزارش مجله آلمانی اشپیگل، "مایکل اشتاینز" نماینده ویژه برلین در افغانستان، بعنوان میانجی این مذاکرات بود که سومین و آخرین دور آن در بیست و هشتم مه در آلمان برگزار شد.
کد خبر: ۱۶۶۳۲۹
| | 3047 بازدید
مجله اشپیگل از مذاکرات محرمانه آمریکا و نمایندگان گروه طالبان در آلمان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، بر اساس گزارش مجله آلمانی اشپیگل، "مایکل اشتاینز" نماینده ویژه برلین در افغانستان، بعنوان میانجی این مذاکرات بود که سومین و آخرین دور آن در بیست و هشتم مه در آلمان برگزار شد.
این مذاکرات در پاییز 2010 برگزار شد. دور نخست این مذاکرات در قطر و دور دوم و سوم نیز در آلمان بود.
بر اساس این گزارش، کارمندانی از وزارات امورخارجه آمریکا و سی آی ای در این مذاکرات نماینده آمریکا بودند. رییس هیئت طالبان نیز در این دیدار از افراد نزدیک به ملاعمر مسئول گروه طالبان افغانستان بود.
مجله "نیویورکر" در فوریه گذشته اعلام کرد، دولت باراک اوباما مذاکرات مستقیم و محرمانه ای را با اعضای ارشد طالبان آغاز کرده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


