صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

وزیر ارتباطات:‌ از برنامه چهارم جلوتریم

وی افزود: در همه شهرهاى کشور در پایان شهریور 86 واگذارى تلفن ثابت به روز شد و وقتى متقاضی به مراکز مخابراتى مراجعه می کند و تشکیل پرونده می دهد و پول به حساب واریز شد در مدت چند روز یا یک هفته، خط تلفن را دریافت کند.
کد خبر: ۱۶۶۲۰
| |
2437 بازدید

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، رشد شاخص هاى ارتباطى ، ارتقای بهره وری و کاهش منطقی هزینه تمام شده را در این صنعت ، افتخارآفرین و منشأ تحول در حوزه ارتباطات کشور خواند و اعلام کرد : از اهداف برنامه چهارم توسعه جلوتر هستیم.

به گزارش واحد مرکزی خبر، محمد سلیمانى گفت : در ماده 57 برنامه چهارم توسعه پیش بینى شده است در پایان سال 88 ، واگذاری تلفن ثابت به روز شود که در در پایان سال 85 در 29 استان محقق و شهریور سال 86 در یک استان دیگر هم انجام شد.

وی افزود: در همه شهرهاى کشور در پایان شهریور 86 واگذارى تلفن ثابت به روز شد و وقتى متقاضی به مراکز مخابراتى مراجعه می کند و تشکیل پرونده می دهد و پول به حساب واریز شد در مدت چند روز یا یک هفته، خط تلفن را دریافت کند.

سلیمانی گفت: در تمام شهرها واگذارى تلفن ثابت به روز شده و در موارد استثنایی ممکن است در برخى نقاط خاص، واگذارى خط نیاز به کشیدن کابل داشته باشد و گرفتن مجوز حفارى از شهردارى طولانى شود.

وی افزود: ضریب نفوذ تلفن به 34 درصد رسیده است و از هر یکصد نفر 34 نفر خط تلفن ثابت دارند و در کشور 17میلیون خانوار با 24 میلیون خط تلفن ثابت داریم ، بنابر این ضریب نفوذ خانوارى حدود 141 درصد است و بازار به اشباع رسیده است.

در ماده 57 قانون برنامه چهارم توسعه پیش بینى شده بود ضریب نفوذ تلفن همراه در پایان برنامه یعنى سال88 به 35 درصد برسد اما یک سال و نیم مانده از برنامه، به ضریب نفوذ58 درصد رسیده است.

سلیمانی گفت: واگذاری تلفن همراه نیز به روز است و در بیشتر شهرها اگر متقاضی امروز ثبت نام کند فردا مى تواند خط را دریافت کنید.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: وی ورود شرکت مخابرات ایران به بورس از کارهای زرین دولت نهم است که 5 درصد ان در هشت دقیقه به فروش رفت.

سلیمانی گفت: 80 درصد شرکت مخابرات به مردم واگذاری می شود.

وی با تاکید بر توجه به تولیدات داخل و جلوگیرى از ورود تجهیزات خارجى گفت: کارکردن در دولت نهم شبانه روزى اما شیرین است.

سلیمانی گفت: براى ارتقاى شبکه هاى تلفن ثابت و همراه و دیتاى کشور سرمایه گذارى خوبى انجام شده که هنوز به جایى که ایده آل ماست نرسیده است اما چشم انداز کاملا مطلوب و روشن است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۹ - ۱۳۸۷/۰۶/۰۷
با سلام و خسته نباشید
کاملا درست است از نظر کمی بسیار پیشرفت خوبی حاصل گردیده است و کلیه مطالب بیان شده درست است ولی آیا به کیفیت هم توجه شده بطور نمونه در محل سکونت اینجانب (اصفهان) تا دوسال پیش تقریبا در تمام نقاط شهر آنتن دهی تلفن همراه در حد مطلوب بود ولی از آن مدت تا کنون امکان ندارد در یک مکالمه تلفنی حتی در مرکز شهر چندین بار مکالمه بعلت عدم وجود آنتن قطع نشود ویا مکالمه با کیفیت انجام گردد جالب است که در بسیاری از نقاط که قبلا آنتن دهی کامل وجود داشت اصلا سیگنالی دریافت نمیگردد خارج از شهر که جای خود دارد. به نظربنده بهتر است وزیر ارتباطات طبق برنامه و بدون عجله پیش بروند وکیفیت را فدای کمیت نکنند
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...