صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد رفیق دوست از سیاست های دولت

رفیق دوست با انتقاد از حضور شبه دولتی ها در اقتصاد کشور، خاطرنشان کرد که برای رسیدن به اهداف اقتصادی تنها یک راه وجود دارد و آن این است که دولت اقتصاد را رها کند.
کد خبر: ۱۶۵۴۷۳
| |
8447 بازدید

محسن رفیق دوست عصر دیروز با حضور در نشست کارگروه جهاد اقتصادی که در محل اتاق تهران برگزار شد، به سیاست های اقتصادی دولت تاخت و گفت: « عدالت این نیست که در جامعه یارانه نقدی توزیع کنیم. »

به گزارش خبرآنلاین رییس سابق بنیاد مستضعفان که یکی از سخنرانان این نشست بود، با تأکید بر اینکه نباید از مردم بترسیم،بلکه باید به آنها اعتماد کنیم، افزود: « به جای آنکه پول بدهیم باید از مردم پول بگیریم که در قالب مالیات امکان پذیر است. نباید از مردم بترسیم و باید به آنها اعتماد داشته باشیم. »

او همچنین به مقوله جهاد اقتصادی و لازمه‌های آن پرداخت و تصریح کرد: « جهاد در همه مقوله ها ، دولتی امکان ندارد،حتی جهاد نظامی.»

رفیق دوست با انتقاد از حضور شبه دولتی ها در اقتصاد کشور، خاطرنشان کرد که برای رسیدن به اهداف اقتصادی تنها یک راه وجود دارد و آن این است که دولت اقتصاد را رها کند.

 رفیق دوست در ادامه تأکید کرد : «جهاد نشاط می خواهد و نشاط نیز در اقتصاد دولتی امکان ندارد. از این رو، جهاد اقتصادی فقط توسط بخش خصوصی با نشاط که به امکانات دسترسی داشته باشد محقق می شود. »

رفیق دوست در سخنان کوتاهی که در این نشست داشت، تأکید کرد که اگر خواستار این هستیم که جهاد اقتصادی نیز به سرنوشت دیگر محورهای کلیدی که طی این سال ها از سوی مقام معظم رهبری اعلام و بر آن تأکید شده دچار نشود تنها یک راه پیش رو داریم و آن اینکه "جهاد اقتصادی فقط با اعتماد به بخش خصوصی محقق می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار