صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تبليغات ضدايراني در عراق با نصب تابلوهاي توهين‌آميز

در اين تابلو به همين جمله كه ايران را تروريست دانسته، اكتفا نشده و در اقدامي توهين‌آميز، در نقشه ايران، كفتاري ترسيم شده كه در حال ورود به كشور عراق و گذر از مرزهاي اين كشور است.
کد خبر: ۱۶۳۲۳
| |
60851 بازدید

در خروجي شهر بدره، بر روي تابلويي اهانت‌آميز، در کنار نقشه كشورهاي عراق و ايران جمله «ورود تروريست‌ها از كشورهاي همسايه را متوقف كنيد» درج شده است.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، در اين تابلو به همين جمله كه ايران را تروريست دانسته، اكتفا نشده و در اقدامي توهين‌آميز، در نقشه ايران، كفتاري ترسيم شده كه در حال ورود به كشور عراق و گذر از مرزهاي اين كشور است.

اين تابلو كه آشكارا به ايران و ايرانيان توهين كرده و ايران را مانند كفتار دانسته، در خروجي شهر بدره به سمت شهر «كوت»، در نزديكي پايگاه نظاميان گرجستان نصب شده است.

اين در حالي است كه تاكنون اتهام‌هاي تروريستي كه توسط آمريكا به ايران زده شده است، به رغم درخواست كشورمان مبني بر ارايه اسناد و مدارك، نه تنها ثابت نشده، بلكه مدرك و سندي هم ارايه نشده است و مسئولان عراق نيز همواره آن را رد كرده‌اند.

از سوي ديگر، آمريكا تلاش كرده است تا با بسيج رسانه‌هاي غربي و تروريست دانستن ايران، نفوذ كشورمان را در افكار عمومي عراق كاهش دهد كه تاكنون به دليل نزديكي‌هاي فرهنگي، ديني و تاريخي و نيز دروغ‌پردازي‌هاي آمريكا، موفق نبوده و مي‌توان گفت، اين رفتارها يعني نصب تابلوهاي توهين‌آميز و هماهنگ با مقاصد اشغالگران، با هماهنگي آنها نصب شده است كه دولت عراق بايد جلوي اين رفتار را بگيرد و مسئولان كشورمان نيز پيگير اين‌گونه تبليغات ضدايراني در عراق باشند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۸۷/۰۶/۰۴
پيوند مردم ايران با مردم عراق مال امروز و ديروز نيست اين پيوند به قدري عميق است كه بعد از يك جنگ هشت ساله كه تحميل شد باز روابط برقرار شده و رفت و امد دو ملت بيش از آن اندازه است كه وصف شود
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟