صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
قاضی‌پور با انتقاد از تخلفات استانداری آذربایجان‌غربی در بی‌توجهی به دریاچه ارومیه عنوان کرد:

کسی به فکر دریاچه ارومیه نیست

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه استانداری آذربایجان‌غربی دارد به دریاچه ارومیه خیانت می‌کند، تصریح کرد: مهم‌ترین علت پروژه انتقال آب رودخانه ارس به دریاچه ارومیه، برون رفت از بحران خشکی این دریاچه است اما متاسفانه مثل اینکه استانداری تصمیمی برای کمک به دریاچه ندارد و فقط می‌خواهد در پوشش این پروژه از دولت اعتبار بگیرد.
کد خبر: ۱۶۰۵۲۴
| |
3175 بازدید
نماینده مردم ارومیه در مجلس با بیان اینکه آب رودخانه ارس هیچ وقت به دریاچه ارومیه نمی‌رسد، گفت: انتقال آب ارس به دریاچه ارومیه فقط پوششی برای گرفتن اعتبار است و در اصل این آب به شهرستان های شبستر و سوفیان می‌رسد.

به گزارش خانه ملت، "نادر قاضی‌پور" گفت: از مدتی قبل قرار بوده که آ ب رودخانه ارس را با اعتباری بالغ بر25 میلیارد ریال به دریاچه ارومیه بیاورند اما متاسفانه تا الان صورت نگرفته است.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه استانداری آذربایجان‌غربی دارد به دریاچه ارومیه خیانت می‌کند، تصریح کرد: مهم‌ترین علت پروژه انتقال آب رودخانه ارس به دریاچه ارومیه، برون رفت از بحران خشکی این دریاچه است اما متاسفانه مثل اینکه استانداری تصمیمی برای کمک به دریاچه ندارد و فقط می‌خواهد در پوشش این پروژه از دولت اعتبار بگیرد.

قاضی‌پور تاکید کرد: در اصل این پروژه قرار است آب شرب شهرستان‌های شبستر و سوفیان را تامین کند و کسی به فکر دریاچه ارومیه نیست.

عضو کمیسیون صنایع و معادن در مجلس در مورد آثار سوء نابودی دریاچه ارومیه، اظهار داشت: اولین تاثیر نابودی دریاچه بر روی مردم است به این‌گونه که با نابودی دریاچه مهاجرت شروع می‌شود بعد از آن کشاورزی به طور کامل از بین می‌رود و به طور جدی می‌توانم بگویم که استان آذربایجان از بین می‌رود.

این در حالی است که طبق نظر کارشناسان تا پنج سال دیگر دریاچه ارومیه به طور کلی از بین می‌رود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟