صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

از رياست رضازاده بر فدراسيون وزنه‌برداري استقبال مي‌كنم

کد خبر: ۱۶۰۰۱
| |
2398 بازدید

رئيس فدراسيون وزنه‌برداري گفت: تا كنون تمايل رضازاده براي رياست فدراسيون را از او نشنيده‌ام؛ ولي از آن استقبال مي‌كنم.

به گزارش فارس، بهرام افشارزاده اظهار داشت: حسين رضازاده اسطوره وزنه‌برداري ايران است كه جايگاه والايي در فدراسيون دارد. او اكنون مشاور من بوده و مي‌تواند در هدايت تيم‌هاي نوجوانان، جوانان و بزرگسالان به ما كمك كند.

وي در پاسخ به اينكه به نظر مي‌رسيد رضازاده بيشتر تمايل به كار مديريتي دارد، خاطر نشان ساخت: بايد از مديريت ايشان استفاده كنيم. چيزي در خصوص رياست ايشان در فدراسيون از خودش نشنيده‌ام؛ اما اين خبر به كرات نقل قول مي‌شود كه از آن استقبال مي‌كنم.

رئيس فدراسيون وزنه‌برداري با اشاره به اينكه ديگر شخصي مثل رضازاده را در وزنه‌برداري نخواهيم داشت، عنوان كرد:‌ از الان برنامه‌ريزي خود را براي جوانگرايي و يافتن استعدادهاي ناب آغاز كرده‌ايم. كساني كه نتوانستند انتظارات ما را برآورده كنند، از تيم ملي كنار خواهيم گذاشت.

وي درباره عملكرد نمايندگان ايران در المپيك گفت: كسب مقام ششم از سوي رشيد شريفي در سنگين وزن ميان برزگان جهان، نتيجه خوبي بود. از عملكرد او راضي هستيم.

افشارزاده در بيان اينكه چرا شريفي در گروه A شركت داده نشد، اظهار داشت: اگر او در اين گروه حضور مي‌يافت، ديرتر بايد وزنه مي‌زد. اين از نظر روحي برايش بهتر بود؛ اما مربيان احتياط كردند و از ترس اينكه خيلي راحت از جدول حذف نشود، اسمش را در گروه B اعلام كردند. او نمي‌توانست جايگاه بهتري را به دست بياورد چون فاصله‌اش با نفر پنجم زياد بود.

وي ادامه داد: اصغر ابراهيمي مي‌توانست بهتر از اينها نتيجه بگيرد. اگر او بهتر عمل مي‌كرد، مي‌توانست در رده پنجم هم قرار گيرد. از بيرانوند به هيچ وجه راضي نيستيم. او در مسابقات مختلف نشان داده كه روحيه جنگندگي ندارد.

رئيس فدراسيون وزنه‌برداري گفت:‌ در 20 ماهي كه به وزنه‌برداري آمده‌ام، با توجه به جو حاكم، برنامه‌ريزي‌هايي را براي آموزش مربيان تدارك ديدم تا از داروهاي مناسب استفاده كنند. سعي كرديم آگاهي مربيان را ارتقا دهيم؛ به طوريكه در سال 85 و 86 بزرگترين كلاس‌هاي علمي را در وزنه‌برداري داشتيم.

افشارزاده خاطر نشان ساخت: ‌در همان زمان بود كه كميته استعداديابي را راه‌اندازي كرديم. به دنبال آن، تيم‌هاي نوجوانان و جوانان در آسيايي به قهرماني دست يافتند. براي المپيك چهار سهميه گرفته بوديم؛ اما باتوجه به اينكه در جهاني قبل سهميه نداشته و مقام 31 را بدست آورديم، يكي از آنها حذف شد. از يك سال قبل نيز متوجه قند خون و اوره رضازاده شديم و هر چه جهت تقويت روحي او لازم بود، انجام داديم و در نهايت نتوانست در المپيك شركت كند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟