صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

معرفی نخست وزیر سابق مصر به دادگاه

"نظیف" ، "العادلی" و "غالی" به اتهام فساد مالی و هدر دادن اموال عمومی در ارتباط با پرونده تعویض پلاک خودروها و واردات پلاک از آلمان، به دادگاه جنایی معرفی شدند.
کد خبر: ۱۵۹۲۱۱
| |
3513 بازدید

دادستانی کل مصر "احمد نظیف" نخست وزیر سابق و وزرای سابق دارایی و کشور را به اتهام فساد مالی به دادگاه عالی جنایی معرفی کرد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، خبرگزاری فرانسه به نقل از منابع قضایی مصری اعلام کرد، "نظیف" ، "العادلی" و "غالی" به اتهام فساد مالی و هدر دادن اموال عمومی در ارتباط با پرونده تعویض پلاک خودروها و واردات پلاک از آلمان، به دادگاه جنایی معرفی شدند.

قرار است وزیر دارایی سابق مصر به دلیل فرار به خارج، بصورت غیابی محاکمه شود.

"یوسف بطرس غالی" چند ساعت قبل از سرنگونی حسنی مبارک در 11 فوریه از مصر فرار کرد.

یک سرمایه دار آلمانی هم در ارتباط با این پرونده، بصورت غیابی محاکمه می شود.

وزارت کشور مصر در سال 2010 تصمیم گرفت پلاک همه خودروهای قدیمی را با پلاکهای وارد شده از آلمان تعویض کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟