صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مصر: نگرانی از ارتباط با ایران معنا ندارد

وی تاکید کرد: ما آمادگی این را داریم که به ایران با دیدگاه مختلفی غیر از دشمن نگاه کنیم. البته رژیم مبارک به ایران از دید یک دشمن نگاه می کرد اما ما این نظر را نداریم.
کد خبر: ۱۵۹۱۶۲
| |
5039 بازدید

وزارت خارجه مصر با تاکید بر اینکه قاهره پس از انقلاب اخیر صفحه ای تازه در روابط با تمامی کشورهای جهان گشوده است، افزود: نگرانی کشورهای حاشیه خلیج فارس از نزدیکی تهران و قاهره قابل توجیه نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر، "منحه باخوم" سخنگوی رسمی وزارت خارجه مصر در گفتگو با روزنامه المصری الیوم اظهار داشت: هم اکنون تماسهای دیپلماتیک میان قاهره و تهران برقرار است.

وی تاکید کرد: ما آمادگی این را داریم که به ایران با دیدگاه مختلفی غیر از دشمن نگاه کنیم. البته رژیم مبارک به ایران از دید یک دشمن نگاه می کرد اما ما این نظر را نداریم.

سخنگوی رسمی وزارت خارجه مصر در ادامه با اشاره به روابط کامل دیپلماتیک میان کشورهای حاشیه خلیج فارس و ایران افزود: نگرانی این کشورها از ارتباط تهران و قاهره قابل توجیه نیست.

خاطرنشان می شود دولت جدید مصر پس از سقوط رژیم مبارک از آمادگی خود برای برقراری روابط دیپلماتیک با تهران خبر داده که در این زمینه تماسهایی میان دو کشور برقرار شده است.

این در حالی است که در زمان مبارک ارتباط با ایران خط قرمز قاهره بود و حتی گفته می شود شهروندان مصری توان برقراری تماس تلفنی با ایران را نداشته اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟