صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

میوه‌های لوکس خارجی در بازار جولان می‌دهند

هم‌اکنون بازار داخل مملو از میوه‌های لوکس مانند زردآلو، آلو، شلیل، انگور، آناناس، لیموترش، نارگیل، گلابی و هلو است که با قیمت‌های سرسام‌آوری که تنها بخش اندکی از مردم می‌توانند آن را تهیه کنند، عرضه می‌شود.
کد خبر: ۱۵۸۸۱۵
| |
7241 بازدید
|
۸
رئیس اتحادیه صادرکنندگان میوه گفت: درحالی‌که مسئولان وزارت جهاد کشاورزی با درخواست واردات میوه تا تاریخ 22 اسفند 89 به بهانه لوکس بودن مخالفت کرده بودند، اما در فاصله کمتر از یک هفته در ایام عید، بازار مملو از این محصولات بود.

به گزارش «همشهری» به نقل از فارس، سید رضا نورانی، تصریح کرد: واردات میوه‌های لوکس همانطور که مسئولان بارها تاکید کرده‌اند باید متوقف شود، اما هم‌اکنون بازار داخل مملو از میوه‌های لوکس مانند زردآلو، آلو، شلیل، انگور، آناناس، لیموترش، نارگیل، گلابی و هلو است که با قیمت‌های سرسام‌آوری که تنها بخش اندکی از مردم می‌توانند آن را تهیه کنند، عرضه می‌شود.

نورانی افزود: متأسفانه در حال حاضر سیاست‌ها به نفع واردات است زیرا ارز ارزان قیمت را به واردات می‌دهیم و از واردات انواع محصولات خارجی نیز حمایت می‌شود و در این‌صورت تولید‌کننده داخل نمی‌تواند با قیمت‌های وارداتی رقابت کند. نورانی تصریح کرد: در حال حاضر قیمت محصولات وارداتی در کشور کمتر از قیمت محصولات تولید داخل است و دولت باید با حمایت‌های خود از بخش تولید این مشکل را برطرف کند.

در همین حال، خبرها حاکی است، صادركنندگان پاكستاني بازار ميوه ايران را به ديگر كشورها ترجيح مي‌دهند.

يك مقام بازرگاني پاكستان گفت: تعرفه 4 درصدي واردات نارنگي از سوي ايران موجب شده صادركنندگان پاكستاني اين كشور را نسبت به بازارهاي ديگر براي صادرات ترجيح دهند.

به گزارش خبرگزاري فارس يك مقام رسمي سازمان توسعه صادرات پاكستان گفت اين كشور توانست در سال مالي 2010 ـ 2011 بيش از 300 هزار تن محصول نارنگي خود را صادر كند.
وي با اشاره به اين كه پاكستان ششمين توليد كننده و صادر كننده بزرگ مركبات در جهان به شمار مي رود افزود: درختان مركبات در پاكستان در اراضي كشاورزي به وسعت 199.5 هزار هكتار كشت مي شود و ظرفيت توليد سالانه مركبات در اين كشور بيش از 2458 هزار تن است.
وي افزود در حال حاضر 200 كارگاه بسته بندي مركبات در پاكستان فعال است و هر روز 8 هزار تن مركبات براي صادرات تجاري توليد مي‌كنند.

وي گفت نارنگي پاكستان به كشورهاي مختلف صادر مي‌شود، ولي تعرفه 4 درصدي واردات نارنگي از سوي ايران موجب شده تا صادركنندگان پاكستاني تمايل بيشتري براي صادرات نارنگي به بازار ايران داشته باشند.

كويت، روسيه و عراق نيز از بازارهاي مهم نارنگي صادراتي پاكستان به شمار مي‌روند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۷
واقعا تاسف بار است وضعيت كشوري كه انگور و زرد آلو در آن لوكس است
هادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۷
خوب چه عیبی دارد میوه هایی مانند اناناس نارگیل و موز و ... که تولید داخلی ندارد وارد شود ولو برای ثروتمندان
شما اگر دلتون واسه کشاورزا میسوزه جلوی واردات پیاز و سیب زمینی و مرکبات و ... رو بگیرین .
به وضع چغندر کاران و ... نگاه کنید که هر سال کلی باید منت و دردسر بکشن تا بتونن چغندر رو به کارخونه اون هم زیر قیمت بفروشند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۷
باغ های مرکبات و شالیزاز ها و زمین های اباد کشاورزی خودمان را با ندانم کاری می خشکانیم تا برای یک کیلو میوه محتاج دیگران بشویم .
ناشناس
|
United States of America
|
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۷
نارنگی های بندری خودمون صادر می شه اونوقت باید نارنگی بی کیفیت پاکستانی بخوریم.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟