صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سوریه از حزب حریری شکایت کرد

کد خبر: ۱۵۸۴۲۲
| |
3584 بازدید

دولت سوریه به دنبال اظهارات یکی از بازداشت‌شدگان ناآرامی‌های اخیر این کشور مبنی بر پشتیبانی مالی و تسلیحاتی اغتشاشات توسط حزب المستقبل لبنان به رهبری 'سعد حریری'، از این حزب به دولت لبنان و اتحادیه عرب شکایت کرد.

به گزارش«نسیم» به نقل از پایگاه خبری"اصداء الوطن"، یکی از اغتشاشگران سوریه پس از دستگیری و بازجویی فاش کرد، گروهی که در شهر "درعا" عامل ایجاد ناامنی و اغتشاش است توسط "جمال الجراح" نماینده پارلمانی حزب المستقبل لبنان پشتیبانی و رهبری می‌شود.

در پی انتشار این خبر دولت سوریه با ارسال نامه‌ای به رئیس جمهور لبنان خواستار توقف فعالیت حزب المستقبل شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟