صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اخطار رسمی مجلس به دولت

کد خبر: ۱۵۷۹۵۴
| |
1599 بازدید
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به یک اخطار قانون اساسی در مجلس اعلام کرد: معاون نظارت مجلس درباره تاخیر دولت در معرفی وزیر ورزش و جوانان به دولت اخطار داده است و این موضوع در حال پیگیری است.
 
به گزارش مهر، در جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس شورای اسلامی نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه بر اساس اصول 94 و 141  قانون اساسی نسبت به تاخیر دولت در معرفی وزیر ورزش و جوانان اخطار داد .

وی گفت : اکنون این سئوال مطرح است که چرا یک نفر در حال حاضر در دولت 4 مسئولیت از جمله رئیس سازمان میراث فرهنگی، رئیس مناطق آزاد، معاون اجرایی رئیس جمهور و مشاور رئیس جمهور در امور آسیا را در اختیار دارد، اما از طرفی دولت هنوز با توجه به اتمام وقت تعیین وزیر برای وزارت ورزش و جوانان، کسی را به مجلس معرفی نکرده است.

علی لاریجانی رئیس مجلس در پاسخ به اخطار وی  گفت: درباره وزارت ورزش و جوانان آقای باهنر به عنوان معاون نظارت مجلس اخطار داده است.

رئیس مجلس افزود: با توجه به اتمام وقت دولت در معرفی وزیر ورزش و جوانان آقای باهنر در حال پیگیری موضوع است.

گزارش مهر، پیش از این رئیس مجلس نیز در نامه ای به رئیس جمهور این موضوع را تذکر داده بود .

تشکیل وزارت ورزش و جوانان 13 دیماه سال 89 در مجلس تصویب شد و مهلت سه ماهه رئیس جمهور برای معرفی وزیر برای این وزارتخانه 20 فروردین امسال به پایان رسید .
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟